Stronger tights “Get Shit Done!”

IMG_2064

Kender i det at nyt træningtøj motiverer? Det gør det i hvert fald for mit vedkommende. Efterhånden tror jeg at jeg køber mere træningstøj end jeg køber almindeligt tøj. Med flere træningspas om dagen og med job som personlig træner, skal men jo også bruge en del – det må i hvert fald være min undskyldning for at købe mere!
Så sent som imorges har jeg siddet og shoppet et par på stadium da jeg opdagede at der var 20% – ups!

For en uges tid siden modtog jeg en lækker pakke fra STRONGER med et par zebra tights, som jeg er hoppet i idag.
Jeg elsker at modtage pakker, intet er bedre end når man har bestilt noget på nettet og man går og glæder sig til at få det hjem.
STRONGER leverer deres tights i en lækker emballage med statementet “Get Shit Done!” på. Lidt motivation oven i hatten til træningen.

I dag står den på ben og balde træning. Glæder mig som en tosset til at træne. I weekenderne er jo endnu mere motiveret end i hverdagene, da jeg her har god til tid og ikke skal løbe rundt nede i centeret. Mine hverdage er en smule hektiske i øjeblikket med en del arbejde, løbetræning, styrketræning, yoga, behandling, foodprep og så skal kæresten og hundehvalpen jo også passes. Har jeg ikke tid sammen med dem, påvirker det mit humør utrolig meget. Så de står altid højt på min liste.
Næste weekend skal veninderne plejes, hvor vi bl.a skal ud og køre go cart. Nej hvor jeg glæder mig…

IMG_1610IMG_1619IMG_2067

IMG_2065