Sukrin

morgenrutine3
Så er lageret fyldt op med sukrin, sukrin gold og sukrin melis.
Til dem der ikke ved hvad sukrin er, er det et sødemiddel jeg bruger for at skære ned på mit sukkerforbrug. Desuden ser jeg en fordel i at bruge sukrin i stedet for sukker, da man herved begrænser sin stigning i blodsukkerniveauet. Hvis dit blodsukker kører op og ned oplever du typisk at få cravings og derved have endnu større trang til søde sager.
Sukrin indeholder desuden ikke kalorier, selvom det smager helt fantastisk.

Jeg bruger sukrin til at bage med, som topping på skyr, i mine proteinpandekager, til at lave müsli med eller ‘brændte mandler’.
Ja stort set alt, hvor man ellers ville have brugt sukker.

Undgår jeg så altid sukker? Nej – der skal altid være plads til en gang bland selv slik i ny og næ!

God træning og god tirsdag!