Ben og mave træning på en søndag

FullSizeRender 6

FullSizeRender 8FullSizeRender 5FullSizeRender 7 FullSizeRender 9

FullSizeRender 3
Dagens træning stod på ben og mave med min dejlige barndomsveninde Maria, som har sovet i huset hos mig i nat, da Lasse er på træninglejr i Portugal, heldigvis kommer han hjem i aften.
Og jo jeg skulle have været på Biosignatur uddannelse i London. Alt var betalt fly, hotel og uddannelsen. Desværre blev jeg forhindret i sidste øjeblik og var nødsaget til at blive hjemme. Jeg var virkelig ærgerlig over ikke at komme afsted, da jeg havde glædet mig utrolig meget. Men HEY har fået udsat uddannelsen og rejser til Californien om to måneder. Mon ikke jeg tager nogle ekstra dage i USA og udforsker området lidt, når uddannelsen er klaret. Ikke værst alligevel!

Generelt er jeg typen der ikke surmuler over ting specielt længe. Så pyt skidt med de spildte penge på fly og hotel, til gengæld fik jeg ro i sindet og en enormt hyggelig aften med Maria igår. Her stod den på god mad og MGP.

Imorges nød vi en latte og en gang bananmos med vanilie protein pulvet. Har du prøvet det?
Super lækkert og god energi inden træning. Det ser måske ikke så appetitligt ud, men det er drøn godt!
Inspirationen til det har jeg fundet i en af mine paleo bøger.

Søndags workout
Opvarmning 10 min crosstrainer

3 x 10 front squat 40kg
3 x 10 dødløft 70kg
3 x 10 sumo dødløft 32kg (fokus på squeeze i balder)
3 x 10 + 10  glutebridge elevated 10 af 60kg + 10 uden vægt i langsomt tempo.
3 x 10 wood chop 12 kg
3 x 10 weighted crunch reb ved pande 25 kg
3 x 10 + 20 legraise (10 lige + 20 skrå)