Bikini til EM 2015

IMG_1076IMG_1080IMG_1076IMG_1077IMG_1075IMG_1079IMG_1078IMG_1074

Så er konkurrencen ved at nærme sig. Datoen for EM i Santa Susanna, Spanien hedder d. 12-17 maj.
I år glæder jeg mig ekstra meget til at komme på scenen, da jeg har brugt et helt år på at bygge større glutes (bagdel). Dette har hidtil været mit svageste punkt, men kan vist godt afsløre at dét er det ikke længere. Så det er med begge hænder over hovedet at datoen for konkurrencen nærmer sig.

At konkurrence nærmer sig, betyder også at at bikinien skal på plads. Jeg har i dag været et smut forbi Anne Sofie fra Magnifiqa for at blive enig om et design. Anne Sofie har designet alle mine bikinier, både til NC, DM, NM og sidste år til EM.
Indtil videre har jeg været i blå, sort og lilla bikini og i år bliver farven en helt anden. Desværre må i vente med at se bikinien til jeg står på scenen. Dog er der ingen tvivl om, at den denne gang bliver smukkere end nogensinde før.
Måske nogen kan gætte farven?

Tilbage i 2013 valgte jeg at få lavet min første bikini hos Magnifiqa, da jeg på hendes facebook side, havde set billeder af hendes flotte designs. Anne Sofie er utrolig dygtig og professionel. Hun har altid en ide til en skæv detalje, som netop gør bikinien anderledes end alle de andre. Vigtigst af alt er dog, at de sidder som smurt. Ingen kroppe er ens og derfor kan du heller ikke hoppe i en bikini, du har lånt af en veninde. Bikinierne bliver desuden tilpasset i løbet af sæsonen, da man jo bliver mindre under diæten.

Jeg ser enormt meget frem til at hoppe i min næste bikini.
Tak for et altid god samarbejde Anne Sofie!