The Protein Kitchen

FullSizeRenderIMG_0776IMG_8325 3

Står du og mangler inspiration til din sunde livsstil? Så Kan det ikke gå hurtigt nok, med at få anskaffet min skønne og inspirerende veninde Cecilie Linds lækre bog ‘The Protein Kitchen’. Cecilie har samme tilgang til den sunde livsstil som jeg selv, hvilket kommer rigtig fint til udtryk i hendes bog;
“Sundhed er ikke en diæt, sundhed er ikke fanatisme, sundhed er aldrig en straf! Sundhed er et valg, du træffer – et godt valg. Sundhed er en livsstil. Sundhed kan skabe indre ro og balance” – Cecilie Lind
Udover en fantastisk tilgang til sundhed, finder du i bogen et hav at inspirerende opskrifter både til morgenbordet, frokost, aftensmad eller til den søde tand. Min favorit opskrift er ‘Apple Crumble Pie’. Denne er allerede serveret for både kæresten, veninderne, kærestens kammerater og for min mor. Der er vist ingen tvivl om, at den er en sikker vinder herhjemme 😉

En anden spændende sag er hendes glutenfrie burgerboller, som er et stort hit på madpakken. Især da de kan fryses ned!
Jeg har desuden også brugt samme opskrift, til pølsehorn med okse eller kyllingepølser.

Skulle du have lyst til at få fingrene i den lækre bog, kan du finde den her www.theproteinkitchen.dk