Planer for 2015

IMG_0588
Så er ferien snart ved at være forbi for mit vedkommende, hvilket er helt okay, da december har budt på både Thailand, hundehvalp, julehygge og nytårsfest. Nu trænger jeg til at komme tilbage på job og udfordre mig selv og mine klienter.

De sidste dagen inden hverdagen starter, bliver brugt på lidt administrativt, da mailboksen bl.a er helt fyldt. Derudover sidder jeg og kigger på lidt uddannelser, som jeg gerne vil på i 2015. I første omgang bliver det Biosignatur og måske en kettlebell uddannelse.

2015 kommer desuden til at byde på 2 uger i Marbella, hvor jeg underviser på Marbella Fitness Camp, som var en kæmpe succes sidste år. 2 uger med masser af træning, sund mad, foredrag og hygge ved poolen med skønne mennesker, det glæder jeg mig enormt til.

Desuden er jeg endnu engang kvalificeret til EM i Bikini Fitness og er allerede nu igang med at målrette min form til konkurrencen i maj. Drømmen er at kvalificere mig til VM, hvilket kræver en top 6. Sidste år blev jeg nr. 7 og gik lige akkurat ikke videre, det må jeg have lavet om på! 😉