Juleaften

IMG_6381IMG_0244IMG_0245 IMG_6374
Hjemme i Danmark og klar til at holde Juleaften hos min søster i aften.
Vi ankom kl. 23.00 i Billund lufthavn igår efter en flyvetur på sammenlagt 18 timer. Trods den lange tur, vågnede vi overraske  de nok allerede kl. 06.00 imorges og besluttede os derfor at tage en bentræning, for  at gøre plads til endnu mere mad i aften!

Efter lidt sved på panden med tunge løft, er dagen blevet brugt på at spise risengrød, pynte juletræ og med at få en lur på 2 timer, måtte nok indrømme at den lange tur hjem fra Thailand stadig kunne mærkes i kroppen, så jeg lånte min nieces seng med Justin Bieber sengetøj og fik mig en ordentlig morfar, så jeg kan holde til resten af dagen.

Nu står den på det obligatoriske Disney juleshow inden julemiddagen bliver serveret, nøj jeg glæder mig. Der skal spises til maven gør ondt 🙂
Kan i alle have en helt fantastisk aften – glædelig jul fra mig.