Sodavand med sødemiddel

1891033_310313239174416_8752425710557947148_n
Egentlig er jeg kæmpe fan af Pepsi Max, men da denne ikke sælges her i Thailand må jeg ty til Cola Light.
Egentlig har jeg først fået øjnene op for Light sodavand og saftevand, da jeg skulle diæt op til konkurrence første gang tilbage i 2013, hvor det gik op for mig at det var utrolig dumt at drikke sine kalorier, da jeg langt hellere vil spise dem.
Især når man kan finde Light sodavand og saft, der smager mindst lige så godt som originalen.

For nogle måneder tilbage blev jeg konfronteret med, at det var for dårligt at et sundhedsforbillede som mig postede et billede hvor jeg spiser salat og drikker pepsi max, da det sendte et dårligt signal.

Her må jeg være ærlig og sige at jeg er dybt uenig.
Ville det ikke være langt mere forkert at fjerne pepsien før billedet blev taget, og give et urealistisk billede af mig selv?

Selvfølgelig er det bedre at drikke vand, men jeg er overbevist om at de fleste sundheds-/fitness forbilleder, har én last eller to for et eller andet. Er det ikke mere usundt ikke at have dette? I så fald vil jeg mene, at jeg havde en forvrænget opfattelse af hvad der er sundt og ikke er sundt.

Desuden er det kommet frem, at sødemiddel ikke er sundhedsskadelige med mindre man indtager dem i store mængder.