TRX træning

IMG_5971
Når jeg rejser eller er på ferie, medbringer jeg altid min TRX.
Hvis jeg selv kunne bestemme havde jeg altid et fitness center fyldt med vægte lige om hjørnet, men da det aldrig bliver en realitet er jeg enormt glad for min TRX, da man hurtigt kan hænge den op i en palme, en lygtepæl, rundt om en bjælke eller over en dør.

Under TRX træning arbejder man med sin egen kropsvægt og kan justere sværhedsgraden af alle øvelserne. Desuden bliver både balance og din core udfordret.
Jeg ville aldrig kunne undvære styrketræning med vægte, men bruger dagligt TRX’en som supplement til vægttræningen.

Et helt program udelukkende med TRX kan dog sagtens give dig sved på panden og ikke mindst udfordre dig, selvom du er vant til at løfte tungt i dit træningscenter.
Jeg er altid øm i kroppen efter en omgang i TRX’en da jeg her rammer musklerne anderledes end jeg er vant til. Som i måske ved er jeg også stor tilhænger af “intervaltræning” (metcon), hvor jeg også bruger TRX’en.

Der er mange muligheder så længe du er lidt kreativ, jeg lover at smide et TRX program op herinde, til dem der skulle have lyst til at prøve.