Træning i Thailand

 

IMG_5905 I onsdags ankom vi til Koh Samui i Thailand, efter en flyvetur på 18 timer.

De første dage er gået med ren afslapning – solbadning på chaweng beach, svømmetur i havet og poolen og med at læse jussi adler bøger. Først i dag er vi vågnet med fuld energi efter den lange rejse og besluttede os derfor for at finde et sted vi kunne træne. Mindre end 10 min fra vores hotel fandt vi et super old school gym hvor udstyret til gengæld var rigtig godt, hvilket resulterede i en rigtig god træning med en pokkers masse sved på panden, da aircondition tydeligvis var en by i Rusland.

Tidligere i dag smed jeg et billede op fra centeret på instagram, hvor jeg efterfølgende studsede over en kommentar fra en fyr der hentydede til, at jeg burde kunne holde ferie uden at skulle træne. Men hvorfor skulle jeg holde pause fra min træning, når det nu netop er dette der giver mig velvære og endnu mere energi? I min verden er træning ikke en pligt, men en ting jeg holder rigtig meget af. I bund og grund handler ferie vel om at have tid til at gøre de ting man rigtig godt kan lide.

For mit vedkommende er den essentielle ferie fyldt med oplevelser i skønne omgivelser, en masser kvalitetstid med min fantastiske kæreste, træning og dejlig mad.