Min Balance

Min Balance
Det sidste stykke tid har mange spurgt, hvorfor jeg ikke stod på scenen til DM denne weekend.
For mit vedkommende handler det om min balance. Jeg elsker processen op til konkurrencen hvor jeg presser mig selv til max, finder mine grænser og lærer mig selv endnu bedre at kende, at stå på scenen er altid en enorm oplevelse. Jeg bruger konkurrencerne til at udfordre mig selv og jeg elsker det, men jeg elsker andre ting endnu mere. Min familie, mine venner og min dejlige kæreste er det vigtigste i mit liv. Under konkurrencer bliver jeg nødt til at være egoistisk og prioritere mig selv højest, hvilket langt fra ligger til min natur, derfor elsker jeg når jeg kan give disse mennesker endnu mere opmærksomhed og give dem mere af mig selv.
Derudover skal der ikke være nogen tvivl, om at jeg elsker god mad og bland selv slik en fredag aften. For mig er det den perfekte balance at træne hårdt, leve sundt 80% af tiden og også kunne have plads til at slå mig løs engang imellem. Sidst men ikke mindst skal jeg ikke ligge skjul på at jeg elsker min offseason form endnu mere end min konkurrenceform. Det klæder mig med en smule mere fedt og former på kroppen, min offseason form er i min øjne min ?inseason? form.