Marbella Fitness Camp

fincanaundrup-8057Arbejde på Marbella Fitness Camp
De andre deltagere ankom en dag før jeg og min barndomsveninde Trine, som ankom om mandagen, hvor jeg skulle holde foredrag om min livsstil og mit syn på effektiv træning og sund kost. Deltagerne på campen tog rigtig godt imod os og vi følte os hurtigt som en del af campen, der både bestod af unge som gamle i alle afskygninger og størrelser, dette gav campen både charme og stemning, da der var plads til alle.

Bikini workouts også for mænd
I løbet af uge underviste jeg i “Bikini Workouts” hvor både pigerne og drengene var flittige til at deltage, desuden havde jeg mit daglige visit i Alhaman Fitness, hvor deltagerne kunne få personlig træning med mig. Udover timerne med mig, var der mulighed for bl.a crossfit, yoga, body attack, boksning og zumba med det bedste team af instruktører.

Afslapning og beach volley
Ugen gik hurtigt i det det gode selskab. Mellem vores træninger fik vi solet os ved poolen, spillet beach volley og fyldt depoterne med det lækreste og sunde mad, der blev serveret flere gange dagligt. På hviledagen gik turen på udflugt til et vandfald, hvor der blev hoppet fra klippeskråninger, klatret på sten og badet i det krystalklare vand.
Vil man på aktiv ferie med solgaranti og mulighed for at møde en masse skønne mennesker kan jeg varmt anbefale at tjekke www.marbellafitnesscamp.dk
På Marbella Fitness Camp er der plads til alle – store som små, unge som gamle.
Det er i hvert fald sikkert, at i kan finde mig dernede i 2015!