Nu som blogger

pic_0008
Nu som blogger

Så kom dagen, hvor jeg med stor glæde og det største smil på læberne kan fortælle, at i fremover vil kunne finde blogindlæg her på siden. I øjeblikket er jeg en dame med mange projekter og bolde i luften, derfor vil mine blogindlæg blive en god blanding af indblik i min hverdag og inputs fra en aktiv livsstil hvor sundhed, kost og styrketræning er i centrum.

Brainstorm
De sidste uger har stået på blog brainstorm og allerede nu kan jeg fortælle at jeg har en masse på hjertet, jeg ser dette som en fantastisk mulighed for, at kunne uddybe de mange spørgsmål og kommentarer, der gennem tiden er kommet på facebook og instagram. De næste uger vil stå på blogindlæg om Kosttilskud – hvorfor og hvilke, Diæt og kalorier, Min vej til Bikini Fitness, Nej tak til slankekur, Træning med høj intensitet og Interviews med mine klienter og Atleter, jeg glæder mig meget til at dele det hele med jer. Skulle i have mod på at kaste nogle emner i luften, er der stor sandsynlighed for at griber dem, så skyd endelig løs hvis i har noget på hjertet.

Mette uden spraytan og glitter
Måske de fleste kender mig som Danmarks Mesteren i Bikini Fitness, heldigvis forholder det sig ikke sådan, at render jeg rundt med spraytan og glitter fra top til tå hele tiden. Jeg konkurrerer i bikini fitness, da jeg synes processen dertil er lærerig og fascinerende, at stå på scenen i en smuk bikini og høre publikum råbe dit navn, er blot en bonus for dit hårde arbejde og selvfølgelig en kæmpe cadeau.
?Jeg brænder til gengæld for min livsstil, som giver mig enorme mængder af energi, velvære og tilfredsstillelse, dette har jeg et inderligt ønske om at kunne give videre, til mine følgere, læsere, klienter og atleter, hvilket også er årsagen til, at jeg i sin tid besluttede mig for et karriereskift og begyndte at læse Anatomi og Fysiologi.
I dag er der kommet flere uddannelser på CV’et og der vil stadig og fortsat komme flere til. Som personlig træner tror jeg på, at du aldrig bliver færdig med at uddanne dig.

Direktør i egen virksomhed
Den 1. marts 2014 stod jeg på egne ben som selvstændig og direktør i egen virksomhed – Mette Lyngholm Fitness. Som sagt har jeg en masse spændende projekter i ærmet og glæder mig meget til at afsløre disse undervejs. Jeg kan på nuværende tidspunkt fortælle, at jeg har indgået en aftale med Performance Gym Aarhus, hvor jeg lejer mig ind som Personlig Træner og har her min daglige gang med mine klienter og atler. Skulle i selv have lyst til at blive sat igang, blive udfordret eller få et spark bagi, er i mere end velkomne til at kontakte mig her på siden.