Det her er min søster - fit før 40

Wellness event og konkurrence

IMG_9158IMG_9156 IMG_9157
Alle kvinder elsker wellness, gør de ikke? Der er ikke noget bedre end en dag i spa med kæresten eller en veninde. Sidst jeg var afsted besøgte jeg Støtvig Spa, som ligger helt ud til vandet med udendørs opvarmede pools! Wellness kan også foregå derhjemme på en fridag. I bund og grund handler det vel om, at gøre noget lækkert for sig selv. Få morgenmad på sengen, tage et langt bad med bodyscrub og hårkur, nyde en god bog med en smoothie eller måske en kop the. Magasin holder resten af ugen Wellness Bootcamp, hvor man kan deltage i forskellige arrangementer med fokus på sundhed og velvære. I kan se programmet for de forskellige butikker her. Der er bla. et arrangement om sundere livsstil og ren hud med MK Olie og Joe and The Juice. Eller 3 timers beauty session med Lancôme, med makeup undervisning og en goodiebag med deres produkter.
I har også chancen for at vinde den fine wellness goodiebag, jeg har fået ind af døren i dag. Kommenter nedenfor hvorfor du bør vinde. Så trækker jeg en vinder på søndag d. 13 marts.


Goodiebag er sponsoreret af Magasin

92 kommentarer

 • Marianne Juhl

  Efter en hektisk tid med ombygning og indflytning i et lille landsby hus med mine 3 teenage drenge – så trænger mor snart til lidt forkælelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Det ser super luksus ud og det er meget langtid siden jeg har husket at forkæle mig og min krop så det ville være kanon for en single pige som mig at vinde lidt luksus 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg bør vinde fordi jeg elsker at prøve nyt, men samtidig også selv elsker at forkæle andre. Vinder jeg denne vil jeg give noget af præmien til min veninde for at være fantastisk og altid få mig til at smile.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg synes, jeg trænger til wellness fordi jeg pt. går og venter på en operation, som er blevet udskudt. Jeg skal have lavet protese i mit håndled, hvilket er et ret stort nederlag. Jeg har været fitness-nørd på ret højt plan, men jeg har ikke kunne træne det sidste lange stykke tid pga. mit håndled. Det er sgu tungt. Så lidt opmuntrende wellness ville være dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bør vinde fordi jeg er startet på en livstilsændring efter et rigtig dårligt år, både fysisk og mentalt, og jeg nu bare er klar på at se fremad og presse mig selv (på den gode måde) og pleje mig selv. Det sidste er det, jeg er dårligst til, og derfor vil denne goodiebag simpelthen være den bedste gave, da der så INGEN undskyldning er for at tage mig lidt af mig selv og pleje min krop. De minutter er så godt givet ud, da det også for mig er mental hygiejne. De minutter jeg bruger helt selvisk på mig er en tiltrængt pause i en ellers hård hverdag, når jeg nogen gange mest af alt har lyst til at smide håndklædet i ringen og ikke kæmpe videre for at komme derhen, hvor jeg ønsker at være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  Den vil jeg gerne vinde! Så skal min mor nemlig have den, da hun tænker til forkælelse og wellness! Jeg ville elske hvis jeg kunne overraske hende med en wellness goodieback!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen hol

  Det er lige gaven til mig for efter en trænings i dejlige Spanien og fordi jeg har holdt ved i træningen og den sunde livsstil synes jeg at jeg trænger til lidt forkælelse fordi jeg er så sej og glæder mig til at se hvordan en træningsferie i Spanien kan ændre mit liv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Selvom jeg ærlig talt ikke synes, jeg fortjener en wellness goodiebag (depressive problemer), vil jeg lytte til min krop, da jeg ved, den har rigtig godt af. Jeg tror på at komme helt ned i gear vil have en meget positiv indflydelse på at komme på toppen igen, og det har jeg brug for. Både krop og sind er træt og har sagt fra. Jeg kan ikke koncentrere mig om noget mere og er konstant udmattet. Derfor bliver jeg ød til at være sød ved min krop, samarbejde med både den og hovedet og give det hvile, hvis jeg skal på toppen igen. En wellness goodiebag vil “tvinge” mig til at prioritere dette selvfølgelig på den gode måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter en omgang børnesår midt i bachelorskrivning synes jeg både at jeg trænger til og fortjener lidt wellnessforkælelse, og derfor håber jeg virkelig jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Uh jeg vil så gerne sådan en wellness goodiebag. Jeg trænger sgu til lidt forkælelse efter, at jeg har påtaget mig mere arbejde, mens jeg kører et fuldtidsstudie ved siden (som desværre ikke siger mig meget dette semester!). Jeg er ved at køre mig selv lidt i stå, så sådan en omgang selvforkælelse kunne jeg godt trænge til!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hansen

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg nyder at forkæle mig selv med lidt wellness en gang imellem. Synes faktisk det er bedst hjemme, så ville ikke være dårligt at vinde så wellnessdagene herhjemme kunne blive endnu mere lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde lidt selvfirkælelse i denne tid, hvor jeg er begravet i skolebøger, da jeg bliver student til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simi

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi det er så vigtigt at slappe af og bruge tid på sig selv. Det kan dog hurtigt blive nedprioriteret i en travl hverdag, og en lækker omgang spa ville derfor være den perfekte måde at få slappet af og nyde livet på! 😄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Fordi jeg er dårlig til at forkæle mig selv. Tilmed synes jeg enhver kvinde trænger til et pusterum i hverdagen og der findes ikke noget bedre end at kunne bruge dette på at pleje sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Levi

  Ih, hvor ville et spa sæt bare falde i god jord herhjemme! Jeg er ret dårlig til at give mig selv små (spa)pauser i hverdagen, da det meste af tiden går med arbejde, skole, træning og praktik! Enhver grund til at rive et par timer ud af kalenderen med et lækkert spasæt er tiltrængt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg er igang med sidste skoleforløb på min uddannelse, træner op til halvmarathon og generelt bare meget præget af vinteren dette år, og kunne derfor godt bruge en god omgang selvforkælelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nelly

  Jeg ville ikke bare forkæle mig, men også min veninde. Vi er begge i gang med projekter, som kræver tidlige morgener og sene aftener i laboratoriet og vi er ikke så gode til at huske at få slappet af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Forkælelse er vigtigt i en travl hverdag og det kunne være skønt at vinde disse produkter, så jeg har lidt ekstra at forkæle mig selv med.
  Især matcha the har jeg længe gerne ville afprøve, da det skulle være så sundt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil elske at forkæle mig selv i en ellers travl og hurtig periode😄😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg vil helt klart forkæle mig selv med de lækre produkter. Min gravide krop trænger til selvforkælelse og jeg glæder mig bare ved tanken om at vinde! Jeg håber på at heldet er med mig og krydser alle fingre🍀🙏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Sidste gang jeg var i spaen, jeg var syg. Så jeg kunne ikke nyde dagen. Det ville være fantastisk at have SPA derhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil ikke mere det er mig som fortjener den men min veninde som fortjener en veninde vil kunne tage hende med. Hun er blevet mor for et halv år siden og har helt glemt at pleje sig selv. Så jeg vil forkæle hende med det. (: håber håber håber (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det lyder SÅ lækkert! Jeg ville utrolig gerne vinde, fordi det kunne være det mest fantastiske at overraske min elskede kæreste med en spa oplevelse – fordi jan fortjener det. Der er så sjældent tid og råd til det 🙂 Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mercedes

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde. Ikke fordi jeg har nogen speciel grund til at fortjene den, men fordi jeg bare ville blive rigtig glad! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Ville kunne være super fedt at kunne overraske kæresten med sådan en goodiebag. Hun fortjener det virkelig, det er tit hun først er færdig med arbejdet kl. 20/21 så efter de lange dage har hun fortjent at kunne forkæle sig selv. Eller lade mig forkæle hende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kære Mette
  Jeg kunne rigtig godt bruge lidt forkælelse. Min kæreste gennemgår i øjeblikket en stor ændring i hans tilværelse og medicinering med diabetes. Det har taget hårdt på kræfterne og parforholdet. Min kæreste elsker lange bade og hygge, så ville dele den med ham og få noget romance tilbage i forholdet. Desuden fejre vi 8 årsdag om lørdagen 🙂 <3. God weekend. Knus Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Mette,
  Super lækkert med sådan en konkurrence👍🏻😊
  Jeg er igang med at skrive speciale, hvilket er super spændende, lærerigt, udfordrende og ikke mindst meget tidskrævende. Jeg har derfor ikke meget tid til overs til at pleje mig selv eller hygge med min veninder og familie. Hvis jeg vandt ville jeg hive en dag ud af kalenderen og lave en mini spa dag med min søster med disse lækre produkter, det ville være så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Matcha te er lige med hygge: duften, smagen og farven binder jeg med min barndom. Kunne være sjov at dele den samme oplevelse med vores børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H

  Jeg ville tage min skønne mor med. Hun har gennem alt for mange år støttet mig i kampen mod spiseforstyrrelsen, som desværre stadig fylder meget i vores forhold. Derfor ville det kunne være skønt at give lidt tilbage – og være sammen om noget sjovere 🙏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Barthe

  Lækker præmie .. Vil super herne vinde da olien skal prøves og så vil jeg rigtig gerne prøve at lave matcha te selv med det fine piskeris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kunne virkelig godt bruge en god olie til min vintertørre løbeben, der snart skal luftes, for nu bliver det snart mildere i vejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Schirmer

  Jeg kunne godt tænke mig at tage min mor med under armen, og lige minde hende om hvor meget hun egentlig betyder for mig. En god aften med masser af forkælelse og en masse krammer til hende der satte mig på jorden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Ebbesen

  Jeg vil forkæle min veninde med den lækre præmie, hvis jeg vinder 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise hasbjørn

  Fordi jeg er rigtig dårlig til at forkæle mig selv og specielt også, at give tid til mig selv og det kan hurtigt ses på min hud især :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jesper nielsen

  Jeg vil utrolig gerne vinde! Ikke til mig,men til min helt fantastiske kone. Hun har på det sidste haft umenneskelige mange nattevagter. Samtidig har hun fundet overskud til at være en fantastisk mor for vores 2 børn. Da vi sad og spiste aftensmad(som selvfølgelig stod klar da jeg trådte ind ad døren ❤) bemærkede hvor træt hun så ud og da jeg sagde hun nu skulle huske at tage sig lidt alenetid i morgen,fortalte hun at det havde hun ikke tid til,der skulle jo gøres rent og vaskes tøj osv. Så derfor søde Mette,synes min kone fortjener den goodiebag.

  Mvh
  Jesper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  I en tæt pakket hverdag med studie, arbejde, træning & tid til familie og venner bliver selvforkælelse ofte glemt & nedprioteret, desværre! For et par måneder siden begyndt jeg dog at gå mere op i at huske at rense min hud for make-up og snavs hver aften, da jeg her i en sen alder har fået akne… Dog er bugettet som studerende ikke særlig stort, og derfor har der ikke været økonomi til køb af en masse lækre (wellness) produkter – så jeg håber jeg bliver den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • samantha

  Man kan da aldrig forkæle sig selv for meget, ville elske denne fine goodie bag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Fogh

  Lækker med sårn en konkurrence.
  Det ville være sindsyg dejlig og vinde, jeg har ikke så mange penge for tiden da jeg er på elevløn og at der ikke er så mange penge til at pleje sig selv da der jo er husleje og alt mulig der skal betales hver måned.
  Krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jeg har haft det rigtig svært i en længere periode hvor min veninde har været en kæmpe støtte. Jeg vil gerne vise min taknemmelighed ved at give hende den lækreste wellness goodiebag. Hvis jeg er heldig vil hun måske prøve Matcha teen sammen med mig. Håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk med lidt luksus i hverdagen, men som studerende bliver det desværre ikke til så meget. Lige pt. sidder jeg med en eksamensopgave som skal afleveres d. 8/4 – så derefter vil denne goodiebag være kærkommen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Andersen

  Det ville være så lækkert at vinde denne wellness goodiebag 😄
  I en stresset hverdag med job, børn, lektier, vasketøj, fritidsaktiviteter osv, kunne det være dejligt at få lidt ego-tid med dejlig wellness 🙏🏼😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lækker konkurrence! <3 Håber jeg vinder, da det ville være den bedste selvforkælelsesgave her til min 18 års fødselsdag om lidt, da jeg desværre er aaalt for dårlig til at huske, at få lidt wellness ind i dagligdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Nielsen

  Lækker giveaway 😍 Håber jeg bliver den heldige – bare fordi det ville være lækkert!☺
  Er gravid så synes kroppen trænger og vil egentlig gerne bare gøre noget godt for mig selv 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi det vil bryde min hverdag som sygemeldt med stress og angst og depression som ofte er tro følgesvende når man går ned med stress. Det vil give mig mulighed for at forkæle min dejlige kæreste som er min klippe, og nyde lidt tosomhed, hvilket jeg ved han også vil sætte stor pris på♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A

  Jeg vil rigtig gerne invitere min svigermor med! Hun er en kæmpe hjælp og et af de dejligste mennesker 🙂 Nu er jeg også gravid, så min krop trænger i den grad til fornyelse, og så ville de måske være en god investering i en barnepige ved farmor 😉
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bagger

  Jeg vil super gerne vinde så jeg kan forære den lækre goodiebag til min mor. Hun er ofte meget stresset, så en omgang forkælelse til min mor der altid hjælper mig ville være fantastisk! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kjær

  Jeg vil mega gerne vinde denne lækre goodiebag til min mor, da hun lige har knoklet og været nervøs for at få en eksamen overstået, som hun i øvrigt klarede skide godt og fortjener en belønning for 😃😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg kan læse at alle trænger til forkælelse, og det under jeg hver og en, for mit vedkommende er der et langt forløb forude efter en operation,
  Så derfor trænger jeg til opmuntring.
  Heldigvis er det forår og sommeren står for døren og så bliver vi alle i bedre humør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille m

  Jeg er lige begyndt at arbejde på nathold, og kunne godt bruge en gang selvforkælelse til min trætte krop. ✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Ringgaard

  Jeg skal vinde fordi jeg ligger derhjemme pt og er syg. Jeg står og skal til Thailand på fredag, hvor min forlovede pt er nede og arbejde på et børnehjem. Vi skal giftes dernede og det ville være helt fantastisk lige at modtage sådan en lækker goodiebag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ligger med influenza for anden gang og er samtidig igang med at skrive 2 eksamener! Så lidt forkælelse kunne virkelig være med til at hjælpe på tilværelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Horsholt

  Det ville være super godt at vinde disse produkter til min vintertørre hud! Jeg har haft en rigtig stresset start på året og kunne godt trænge til en lækker wellnessdag med massere af selvforkælelse ❤️ Ofte glemmer jeg at trække stikket ud, men hvis man havde en goodiebag som denne, er jeg sikker på, at jeg vil huske det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Skip

  Sikke en lækker goodiebag!
  Lige pt. arbejder jeg (med hjælp og værktøjer fra min psykolog) på at lære at acceptere den jeg er og gøre noget godt for mig selv, så goodiebaggen vil bestemt falde i god jord i projekt “elsk dig selv”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Træt mor her, der trænger til lidt forkælelse 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nanna Hansen

  Det ville være så skønt at vinde disse produkter! Jeg har rigtig travlt i løbet af en hel uge med 2 forskellige jobs og min træning, så jeg kunne godt bruge en omgang selvforkælelse og noget god kvalitet til Laura-tid. Man skal aldrig huske at glemme sig selv i den travle hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne vinde disse fine produkter, fordi jeg trænger til at forkæle mig selv lidt. Jeg har det sidste halve år arbejdet røven ud af bukserne i Norge, og er netop vendt hjem. Det kunne derfor være rart med lidt selvforkælelse, som en gevinst for det hårde arbejde 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg selv syntes jeg har brug for ekstra meget forkælelse og wellness, til hverdag er jeg nemlig ene pige i min klasse i militæret. Jeg har om nogen brug for at føle mig som en pige når muligheden er der 💅🏻💇😊 jeg krydser alt hvad der kan krydses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Med et bryllup forude og en mistet arbejdsplads er med hoved fyldt til bristepunktet, så jeg kunne VIRKELIG godt trænge til en ordentlig røvfuld wellness på kontoen 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde denne lækre pose, da jeg virkelig har brug for at slappe af.
  Jeg har knoklet røven ud af bukserne med både skole og en masse arbejde, da jeg står og skal flytte hjemmefra lige om lidt.
  Af samme årsag, så er pengene der desværre ikke til en masse selvforkælelse.
  Så det ville virkelig være en lækker luksus at få ind ad døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Puha 👀 Jeg kunne da godt tænke mig at vinde .. Trænger til lidt selvforkælelse! Er gået lidt i fagprøve-mode, så glemmer tit mig selv, og samtidig lader jeg op til at skulle undvære min kæreste, når han om en måneds tid, rejser til Afghanistan igen .. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvis jeg vandt skulle min søde mor have gaven. Hun har snart fødselsdag, og vil rigtig gerne give hende noget så hun kan forkæle sig selv, da hun altid gør så meget for andre. Hun er den mest fantastiske kvinde jeg kender, og er der altid for mig, så ville være dejligt at give hende noget igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt, ville jeg dele med min søster og lave en wellness dag, bare os to sammen 👩‍❤️‍👩 vi har to forskellige hverdage, jeg arbejder om dagen og om aftenen og hun arbejder tidligt morgen til eftermiddag, så kunne være skønt at finde en dag sammen til ekstra meget hygge ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil gerne forkæle mig selv med de lækre produkter 🙂 Jeg er gravid med termin i juli. Kroppen ændre sig, og det kan være svært at føle sig helt tilpas med alle de mange ting der sker lige nu. Derfor ville jeg elske at vinde dette, og er sikker på den voksende mave ville have godt af den bodyolie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det er svært at finde tid til at forkæle sig selv i den travle hverdag. Fuldtidsjob som daglig leder i en butik, tid til veninderne, til kæresten, familien og til træning – som efterhånden er al for lidt. Generelt er der bare al for lidt tid til mig selv, så kunne virkelig godt trænge til en omgang “home-wellness” for at forkæle mig selv bare en lille smule 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg har nu Været I gang med at træne op til VM i Jujutsu i et stykke tid. Jeg tager afsted i næste uge. Kroppen er godt brugt, og kunne rigtig godt trænge til noget selv forkælelse. ☺ har dog en stram økonomi og har derfor ikke tilladt mig selv at bruge den slags penge, så IH hvor vil jeg gerne vinde 😁!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hvis jeg vandt ville jeg give det til min farmor. Hun gør altid alt godt for andre og bruger sine penge på andre, men glemmer sig selv. Så lidt wellness til hende ville være SÅ skønt. Og så er hun en person der bliver så ovenud lykkelig, hvis andre tænker på hende. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg skal vinde fordi jeg har brug for et pusterum. At fokusere på MIG SELV med noget lækkert. Med en far der er indlagt for cancer. En svigermor der lige er blevet opereret for cancer. Så det at skulle køre imellem Odense og Randers, (bosat i Århus). Tager hårdt.
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Grubbe

  Har ikke kunne få overskud til at finde ud af at tage af mug selv efter jeg har født vores første barn. Manden prøver at sende mig afsted men kan jeg ikke sådan lide. Kan da bruge penge på andre ting som fx til min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg vil gerne vinde en goodiebag til min søde mor, som knokler hårdt hver eneste dag. Hun har utroligt mange ekstra vagter i netop denne uge, og synes derfor hun fortjener at blive forkælet. Hver dag tager hun sig af unge udviklingshæmmede mennesker, hvilket hun elsker, men det er også hårdt for kroppen. Hun sætter altid sig selv i anden række, og bruger ingen af sine hårdt tjente penge på sig selv, men i stedet på familien. Håber jeg vinder så jeg kan få lov til at overraske hende med en lækker goodiebag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg er gravid, har SÅ meget væske i kroppen og mavesår.. Lidt selvforkælelse ville lige være på sin plads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Emilie

  Jeg vil gerne vinde goodiebaggen, fordi jeg i min hektiske hverdag med studie og arbejde sjældent har tid eller overskud til at tage en pause og slappe af – noget jeg tror sådan en goodiebag ville motivere en til 😄 Jeg sidder pt. med min AT eksamensopgave, er booked på arbejdet, og til trods for dét har jeg – med en slem forkølelse oveni – vedligeholdt min diæt og er nu 4 kg mindre – Jeg synes det fortjener en dag eller to med afslapning og hjemmespa i weekenden med min dejlige kæreste 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelia

  Jeg skal vinde, fordi jeg startede en total livsstilsændring for 3 mdr siden.. Træning 6 gange om ugen, 6 måltider om dagen og jeg har det super godt.. Er blevet stæk og fast og det går bare fremad.. Jeg har kæmpet rigtigt hårdt, så jeg syntes bestemt jeg har fortjent den lækre gave..😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder lækkert – med både spa og goodiebag! Jeg vil slå ey slag for mig selv til dén herlige goodiebag. Efter være startet på nyt job som socialrådgiver for udsatte børn og unge, ligner jeg efter første uge en hængt kat og én indtørret rosin (mere end den normale rosin😉) Én hjælpende hånd i form af en lækker goodiebag ville være skønt🙋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Sikke nogle lækre produkter! Jeg skal vinde fordi jeg inden længe for alvor trænger til wellness. Har været syg med influenza og nu lungebetændelse, så når jeg engang kommer på benene er en omgang wellness VIRKELIG tiltrængt !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Fordi jeg trænger til at passe på mig selv. Min far døde for kort tid siden, min kæreste er på arbejde langt væk og er kun kort hjemme i weekenderne. Jeg er startet på et nyt praktiksted i min uddannelse, og det er bare megahårdt! Jeg trænger til at tænke på MIG og være glad igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Møller

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde goodiebagen, da jeg de sidste 2 uger og næste 4 uger frem skal gå med krykker. Så jeg trænger i den grad til selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marilar

  Jeg arbejder som sygeplejerske i en børnenodtagelse. Vi har været ramt af massiv sygdom samt en øget aktivitet af indlæggelser i januar og februar måned på 49%, uden at få yderlig hjælp oppe fra. jeg går snart på en velfortjent ferie og her har jeg tænkt mig at gå ALL IN på MIG ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Breinholt

  Ej hvor en lækker goodiebag!
  Det kunne da være lækker at vinde den, så havde jeg noget at lægge ud på badeværelset, nu hvor jeg skal flytte hjemmefra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Mailund Rasmussen

  Jeg synes jeg trænger til lidt selvforkælelse, efter jeg i januar væltede på kælk og brækkede halebenet og stadig kæmper en kamp hver dag med smerter og forsøger at klare mig igennem mit praktikforløb på intensiv. Dog er det værste for mig at min træning skulle sættes på pause. Så når nu ikke musklerne kan skinne, så må huden 😀 jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolaj Borup

  Jeg vil gerne vinde det her lækre sæt til min mor, da hun altid er der når man har brug for det, og så synes jeg bare hun har brug for en ekstra gave med på vejen, når hun altid er der for min søster og jeg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Det der matcha-te-halløj, det er altså lidt spændende! Jeg har stadig tilgode at smage det. Nåmen, hvorfor JEG skal vinde? Måske fordi lidt forkælelseskærtegn kunne være godt her midt i en periode, hvor børnene på skift er syge (konstance!), hvor min politimand sendes væk fra os i tide og utide, og hvor min nyfødte datter ikke tror på konceptet søvn. Måske derfor. Eller måske for at fejre, at jeg igen kan røre ved mine fødder og alle andre steder af min krop. Jeg ved det ikke. Jeg modtager i hvert fald meget gerne din goodiebag, og så lover jeg at finde tid til at bruge den på mig selv — og min mand! 🙂

  God dag!
  Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg har brug for selvforkælelse. Min hverdag går ud på skole til kl. 16, hvor jeg derefter træner og laver lektier. Min hud og mit hår har været hårdt ramt igennem denne kolde tid, så det ville være lækkert med noget af stress, og noget godt for min krop ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er studerende og har derfor sjældent råd til forkælelse, så denne kurv ville være det lækreste at vinde! Ved siden af studiet arbejder jeg derudover som tjener, hvilket er et hårdt og slidende job, så lidt forkælelse er virkelig også tiltrængt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Sidder i BA-skrivning, og trænger til en overspringshandling, som faktisk gør noget GODT for mit udseende :’-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Lauridsen

  fordi jeg generelt bare er for dårlig til at give mig tid til lidt selvforkælelse 🙆🏼 Jeg arbejder 3 jobs og træner rigtig meget – elsker det, men tiden er knap og når den er der bruger jeg den på min kæreste og hund 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Ville være så luksus at vinde. Fuldtidsjob, alenemor til den dejligste dreng, træning 6 dage i ugen, så er der ikke meget tid eller budget til wellness og lækre produkter. Ville nyde at kunne forkæle mig selv lidt ekstra en lørdag aften og bare slappe fuldstændig af 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone bøgh

  Jeg sys egentlig bare jeg trænger til lidt hjemmespa 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej! Jeg vil gerne vinde, da jeg sidder mit i en eksamensperiode, desuden skifter min kæreste job på mandag, skal ud og rejse efter prøverne, og så har vi en masse at se til. Så ville være skønt med lidt forkælelse i en meget travl hverdag🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Åh, den gad jeg godt vinde! Selvforkælelse med lækre produkter er desværre noget af det, der nedprioriteres, når man lever på SU. Men derfor er det også ekstra savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Damgaard

  Hej 🖐🏽 Jeg vil gerne vinde da jeg har været igennem et hospitalsforløb, hvor jeg har topbragt rigtig meget af min tid og mine dag på hospitalsgangen og i hospitalssengen. Jeg skal muligvis opereres og derfor kunne jeg bare så godt bruge en dag hvor jeg kobler helt af og ikke tænker på mine konsekvenser af min sygdom men bare at kunne slappe af og afstresse. Jeg håber at jeg kan få denne mulighed 😊 knus Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline buch

  Hej 🙂 jeg ville gerne vinde, fordi jeg på ingen måde har råd eller tid til et spa ophold, men tilgængelig virkelig har brug for det! Kører hardcore speciale i lab med alt for lange dage og spændte muskler grundet afpippettering. Så det ville være en velfortjent pause 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Nøj hvor lækkert.. jeg skal vinde fordi det er den perfekte mulighed for lidt kombineret wellness og søsterhygge… og når det foregår hjemme bestemmer man jo selv hvor afdæmpet man vil tale sammen eller hvor højt man vil synge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det her er min søster - fit før 40