Træningsprogram med kettlebell

Weekenden er spenderet på..

img_5444For først gang et stykke tid, føler jeg at weekenden har fyldt mig med fornyet kraft og energi. Vores fredag til søndag har været helt igennem herlig.
Herhjemme har vi en tradition som hedder friday pizza night, som betyder at Lasse er i udekøkkenet hvor han intet mindre end tre gange har opgraderet vores pizzaovn. Jo han går såmænd ret meget op i det udekøkken, hvilket jeg elsker og synes er enormt hyggeligt. Forleden var vi sågar ude at investere i en pizzaspade, som også blev indviet i fredags hvor bedste veninde Helene kom forbi og joinede vores aften med hvidvin.
Lørdag er jeg altid alene med Amilia indtil om aftenen, da Lasse er afsted med fodbold. Oftest finder vi på en større eller mindre begivenhed i løbet af dagen, så der sket lidt mere end bare at være hjemme. Så vi og tog med min søster og Amilias kusine Signe i Herning Centeret. Stedet er genialt for mellem butikkerne, er der små områder i børnehøjde med bl.a en rutchebane. Det gør færden rundt mellem butikker nem, da det ikke kun handler om at lave det de voksne synes er sjovt. Signe er desuden en funklende stjerne i Amilias øjne, hun kan overhovedet ikke skjule begejstringen når hun ser hende. Og gud hvor føler jeg mig heldig over, at der kun er tre huse mellem min søster + fam. og os. Det gør det så nemt at se dem i hverdagen, både lange og korte stunder. Det kræver et minimum af planlægning.  
img_8126
ea69501c-4ad1-4822-b3f0-741a0952c9433dab1e76-6a02-4179-b8e7-0cd554fc9684

I Herning Centeret, fik jeg desuden shoppet en kæmpe scrapbook til alle de billeder jeg har fået fremkaldt. Bogen rummer 50 sider med plads til ca 400 billeder, som venter på at blive klistret fast. At den er lidt retro gør den kun ekstra lækker.
Og så fik jeg gjort barnets første bog færdig. Eller næsten, der mangler stadig få oplysninger som fx. hvornår Amilia hoppede første gang, hun forsøger ihærdigt men fødderne løfter sig endnu ikke fra jorden.
Da jeg sad og klistrede billeder i den, blev jeg rørt helt ind i det inderste. Det er så livsbekræftende at læse om den første tid med hende, og ikke mindst at se billederne. Det bekræftede mig i at jeg forsat skal tage billeder af vores hverdag, også selvom Lasse synes det kan være pinligt når jeg hiver kamerat frem.
Jeres interesse for billederne har været helt overvældende med omkring 55 privatbeskeder, om hvor de er bestilt. Så linket finder i her. Man kan også hente deres app og fremkalde fra telefonen. Nemmere bliver det vist ikke.
img_0633Lørdag inden Lasse kom hjem, var vi desuden ude at lufte Erwin. For første gang uden klapvogn, men i stedet med Amilia i min hånd. Godt nok gik vi 35 minutter, men det blev vel ikke til mere end 1 kilometer med de små skridt. Erwin praktiserede interval løb frem og tilbage til os, så han fik rigeligt med motion. Gåturen krævede et lille hvil under dynen da vi kom hjem, så dejligt at ligge der sammen.
img_8547Søndag fik Lasse og jeg for alvor sved på panden, imens Amilia fik sin middagslur.
Ud af højtalerne i garagen lød høj rock (Lasse var dj – jeg er langt mere til Tomorrowland universet når der skal trænes). Vi knoklede og kæmpede med alt vi har lært, og havde begge kvalme undervejs. Så længe det stod på – modbydeligt, men efterfølgende fedt.
Resten af dagen gik med en tur på planteskole for at erhverve os lidt nyt grønt til huset, og en masse jord så samtlige planter i huset kunne få nyt liv.
Da Amilia var puttet fik jeg fremkaldt lidt flere billeder til scrapbogen og inden længe venter næsten 400 billeder på at blive klistret fast. Det kribler vildt i mine fingre for at komme igang.
37485b6c-d63d-42fe-b8aa-9685c099a6c7 03c4f011-5e0e-4e5c-aa07-3956117ced9f

3 kommentarer

 • Marie-Louise

  Hej Mette. Kunne du evt. Ligge billeder ud af jeres pizzafriday?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Det lyder virkelig som en dejlig weekend, og så hyggeligt at Amilia nu kan være med på gåtur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det var helt fantastisk hyggeligt at gå med hende i hånden. Vi stoppede ved hver en lille kvist, isklump og sten for at undersøge det. 🙂
   Hav en skøn uge, og tak fordi du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træningsprogram med kettlebell