Pulsen op

Vind Bootcamp til Marbella

_65A0467Du kan nu vinde en uge på vægttabs bootcamp i februar med mig!
Det bliver en uge med sund mad, foredrag, styrketræning, personlig træning, metcon, teknisk træning, power walks samt løb og meget mere. Alt er tilpasset så ALLE kan være med, uanset om du aldrig har trænet før eller om du er rutineret.
For at deltage skal du skrive, hvorfor du gerne vil afsted i kommentarfeltet. (Husk også at skrive din mail) Datoen er d. 21-28 februar 2016. Læs mere om campen her
Der trækkes én vinder iblandt de deltagende på facebook, instagram og her på bloggen.
Du må gerne deltage alle steder for at øge dine chancer 🙂

Præmien inkluderer ophold på campen, samtlige træninger, foredrag, fuldpension, og transfer til/fra lufthavn. Præmien er ekskl. fly.

Vinderen trækkes på søndag d. 10/01-16

72 kommentarer

 • Anna Willerslev

  Jeg håber på at vinde denne tur så inderligt, da jeg ønsker mig nogle gode redskaber til hvordan et vedvarende vægttab skal opbygges fra starten af. Jeg har haft flere personlige trænere inden for bikinifitness branchen. Efter den første tog jeg de 10kg på jeg tabte, igen med det samme. Den anden måtte jeg opsige, da jeg desværre ikke har midlerne til det. Jeg er på SU.
  Jeg har en kærlighed for den sunde livsstil og for træning. Jeg håber at med denne bootcamp vil jeg kunne få nogle redskaber som kan hjælpe mig til at leve en sund og glad livsstil, og som jeg vil kunne bruge resten af mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Jeg kunne godt tænke mig en tur på dit bootcamp hold af to årsager; jeg har det seneste halve år manglet inspiration til træning, manglet nye ideer til træningsmetoder osv. Det har gjort at jeg ikke har fået trænet så meget som jeg gerne ville hvilket jeg normalt eeelsker! 😉
  For det andet – som de andre også skriver – så er du super inspirerende, så en uge med dig ville klart kunne give mig et spark bagi og give mig inspiration til mere træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil gerne vinde en uges bootcamp med dig, fordi du er inspirerende! 🙂 Egentlig vil jeg ikke tabe mig super meget, men bare et par kilo i løbet af 2016 og strammes op. Det handler for mig også om at være sund i min hverdag, men det er ikke altid, det lige er så nemt i en travl hverdag. Jeg kan godt lide, at der er så meget blandt, man kan foretage sig på bootcampen – og det ser jo smadder fedt ud det hele. Så tag mig med – det bliver ikke kun hårdt, men også hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie Bierbaum

  Hej. 🙂
  Jeg vil meget gerne vinde denne ‘præmie’. Jeg har et nytårsfortsæt som går på, at jeg vil gøre mere for mig, mere for at jeg får en gladere tilværelse, bliver gladere for at være mig og livet. Og det indebærer bl.a. at jeg skal have tabt de overflødige kilo, jeg påbegyndte inden jul og er for alvor gået i gang i mandags. Er sikker på en sådan intens uge vil gavne mig på alle fronter. Derfor vil jeg gerne vinde. Jeg mangler viden og inspiration til at nå målet ift. mit vægttab, og det må siges at være to fluer med et smæk for at nå mit nytårsforsæt om at gøre mere for mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne her konkurrence. På 10 måneder har jeg taget 10kg på. Desværre har jeg samtidig mistet en del muskelmasse. Sygdom har gjort at jeg har holdt mig for mig selv i mit hjem. Det har været slemt, og uhyggelige tanker kom ofte til mig. Men! Der er nemlig er men. De sidste 2 uger har jeg haft det så godt. Det hele er vendt 180grader og jeg aner ikke hvorfor – jeg er bare glad for at føle mig normal og stabil igen. Denne uge har jeg været i fitnesscentret 3 gange, de eneste 3 gange i 6 måneder.
  Sådan en tur, som er på højkant, skal jeg vinde fordi jeg vil give mig selv 130% og få fuldt udbytte at sådan en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er stoppet med at ryge til nytår. Det er nok den bedste beslutning jeg nogensinde kommer til at tage for mig selv. Tanken om at være på vej til en sundere og gladere udgave af mig er virkelig tilfredsstillende. Jeg har altid været virkelig god til at slappe af på sofaen, og lige “springe løbeturen over”. Jeg er egentlig ikke tyk, men trænger til at få et overordentligt spark i røven. Det gad jeg godt at få med denne her bootcamp. Jeg krydser fingre 🙂 Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Helt ærligt så har jeg ikke nogen virkelig god grund til hvorfor jeg skal vinde.

  Jeg har ikke noget nytårsfortsæt om at komme igang med træning, for jeg træner i forvejen.
  Jeg har intet mål om at tabe mig, for jeg har det egentligt relativt fint med den jeg nu engang er.
  Mit eneste mål er at være glad – og glad det er jeg lige pt.

  Derfor gider jeg heller ikke skrive en lang roman om, hvorfor jeg skal vinde. Mine eneste grunde til at jeg skal vinde er, at jeg elsker træning, jeg elsker ferie og jeg elsker at vinde præmier :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh hvor har jeg brug for netop dette!! Jeg er tidligere elitesvømmer, men stoppede for nogle år tilbage, hvor jeg efterfølgende har døjet med depression og angst og derfor har taget mange kilo på siden. En bootcamp ville virkelig være motivationen til at komme tilbage på hesten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har længe været glad for at dyrke motion og er på det sidste begyndt at engagere mig endnu mere i fitness junglen. Men det er netop, hvad det er. En jungle. Alle har forskellige holdninger og tips og advarsler. Nu kunne det være rart at få presset min krop til det yderste og finde ud af, hvad der virker for mig. At skulle gøre dette i fantastiske omgivelser i Marbella ville så absolut være en dejlig bonus her i de kolde vinter måneder! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Iiiihhhh ejh det gad jeg virkelig godt! Og så med dig!:D jeg ville løbe min første halv Marathon af ren begejstring hvis jeg vandt.. Haha. Jeg vil gerne afsted forstå den uge er fyldt med mine store passioner,- træning og sund kost. Du Mette er en kæmpe inspirations kilde til for mig! Jeg elsker at følge dig og blive motiveret! Tak for det! En hel uge med lækker sol, dig som “mentor” og masser af sved,- det vil jeg gerne vinde fordi jeg har fortjent det! Hvordan? Ved at stå op hver eneste dag og gøre mit bedste! Alle fortjener et skulder klap engang i mellem, og det ville det her være for mig! Hav en smuk dag;-) jeg krydser 2 fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  En Bootcamp er hvad jeg trænger til…og altid har haft lyst til at prøve.
  Jeg trænger til at komme i gang…det berømte SPARK. Dette ville være det perfekte for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mette 🙂
  Jeg har længe ønsket mig en sådan Camp, så jeg igen kan komme igang.
  For 1,5 år siden havde jeg en form, som jeg aldrig havde haft før. Jeg trænede meget, spiste fanatisk og alt hvad der ellers hører med. Jeg røg ud af det, fordi jeg ikke var lykkelig i det. Jeg vil rigtig gerne tilbage i en god rutine, men jeg kan ikke selv finde den gyldne mellemvej, hvor det hele ikke er overdrevet eller underdrevet.
  Jeg har selvfølgelig også taget nogle kilo på siden. Helt præcist 9,5 kg.
  Da jeg er studerende, er pengene ikke til, at jeg på egen hånd tager på bootcamp.
  Det har selvfølgelig gjort noget psykisk ved mig, efter jeg ikke træner sådan mere, og min krop er kommet til at se meget anderledes ud.
  Til sidst vil jeg sende dig en stor respekt.
  De kærligste hilsner fra Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Knudsen

  Har i flere år ønsket sådan Camp 🙂 Har ikke nytårsfortsæt men har taget “tilløb” til at 2016 er Fru. Knudsen år. Det betyder jeg ikke vil gøre noget som jeg ikke har det godt med, som ikke er godt for mig. Min krop er ekstrem træt efter 16 brystoperationer på 3,5 år (fik fjenet begge bryster og lavet genopbygning og flere operationer er gået lidt galt. NU er jeg færdig og kroppen skal rigtig igan. Er i fitness center og giver den det gas jeg kan, kost er rettet ind, vitaminer er sat rigtig ind (med hjælp). Vægten skal 18,5 kg ned i dette år, Bast bum bring it on 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil mægtig gerne afsted! For år tilbage havde jeg en nogenlunde træningsrutine med løb og lidt hjemmetræning, hvilket jeg gerne vil tilbage til. Jeg er en meget madglad pige, og derfor kan den manglende træning også begyndes at ses på kroppen og overskuddet, selvom jeg ikke er overvægtig. I mit tilfælde kunne jeg simpelthen godt bare bruge et ordentlig skub i den rigtige retning til et mindre vægttab og sundere vaner 🙂 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Træning, sund mad og varmere himmelstrøj lyder perfekt. Jeg er (som halvdelen af DK) fast besluttet på, at 2016 skal være sundere og mere præget af motion end 2015 – så det vil jo være en perfekt ekstra motivation med et sådan ophold. Der krydses fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Styrketræning er en del af min hverdag og jeg elsker at udvikle mig selv og min træning – altid mod det bedre, højre. En bootcamp med dig er lige noget for mig og noget jeg ville sætte utrolig meget pris på 🙂 Håber det så meget (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kromann

  En bootcamp er lige hvad jeg har brug for lige nu! Har været inde i en rigtig dårlig periode, hvor jeg har været helt nede i kulkælderen. Ingen overskud eller selvdiscplin til at spise sundt eller træne. Så hvad kunne være bedre end en bootcamp væk fra det kolde deprimerende vejr! Og som prikken over i’et, være i selskab med en af de kvinder, der inspirerer mig allermest indenfor fitness verdenen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Fordi det er lige mig! Står nærmest for motion/træning og sund/lækker og nærende mad! En uge afsted fra kolde dk ned til varmen og prøve nye former for træning og møde nye mennesker vil være det ultimative fedeste!
  Jeg har snakket med en veninde om at tage afsted ned til campen i lang tid men indtil videre er der desværre ikke sket noget.
  Så vil blive så glad for at vinde :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som den fedeste ferie med en blanding af social samvær, solskin og svedig træning. Jeg ville elske en uge i februar væk fra kolde Danmark med lange studieperioder og en travl hverdag. At den uge så også ville byde på møde med nye mennesker, der alle deler min passion for at bevæge kroppen, det ville være en super fed oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Nu har jeg set du har afholdt campen i et godt stykke tid og altid tænkt det kunne være fedt at komme med, men pengene har dog aldrig rigtig været der.

  Og så kunne det bare være super lækkert med et ekstra spark bagi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har af økonomiske årsager droppet årets skiferie og jeg ved, at det bliver hårdt at kommen gennem februar, når alle andre tager afsted… så en tur sydpå med masser af træning ville være så skønt. Gad faktisk også godt prøve at træne sammen med dig, Mette 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte R.

  Jeg vil virkelig gerne vinde! Har et væddemål med min svoger om, hvem der er den største taber (altså kg-wise) – og vi har kun januar og februar. Og så er mine unger dødnysgerrige efter, hvordan en rigtig 6-pack ser ud – tænk, hvis deres mor kunne fremvise sådan en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg for det første aldrig rigtig har været ude at rejse. Men mest af alt fordi jeg elsker at træne, og vil nyde en uge bare med træning, afslapning og sol! Det ville også være et dejlig pusterum i hverdagen og opladninger batterier til de 10 eksamener der venter til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Linnemand

  I would kill for that experience

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  At komme afsted ville give et tiltrængt afbræk og et pusterum fra arbejdet, samt mulighed for at få kyndig vejledning. Har trænet i godt et år, men der er altid plads til forbedring – jeg kunne godt bruge noget kyndig vejledning samt nogle gode råd, og jeg ville føle mig sååå priviligeret hvis ordene kunne komme fra dig. Normalt træner jeg selv, og det ville være skønt at møde andre, som man måske fremover kunne holde kontakten med, således at man kunne følge og hjælpe hinanden i processen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Uhh.. Det er jo en perfekt mulighed for at komme op på hesten igen og få et skub i den rigtige retning med kost og komme nærmere drømmen om at kunne lave en strict pull up, hvor jeg mistænker vægten for at holde mig tilbage. Ydermere kunne det være en perfekt mulighed for at udvide mit netværk, da jeg ville elske at kende flere med samme interesse som jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sommer

  Efter at have været utilfreds med min krop i over 10 år, synes jeg at det er på tide at gøre noget ved det. Dog er dette nemmere sagt, end gjort! Jeg ville elske at kunne få sparket til at komme i mit livs form inden jeg bliver 30. Derfor vil det betyde alt for mig at vinde dette ophold og få muligheden for at få de korrekte værktøjer til at ændre livsstil én gang for alle!
  Min største udfordring er uvidenhed og usikkerhed omkring træning, kost og motivation og jeg er sikker på at det her ville kunne ændre det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Rom

  At vinde en uge til Marbella bootcamp vil for mig kunne give et spark i den rigtige retningen. Så forvevter jeg at man bliver overdynget med ny brugbar inspiration til sin træning – hvilket jeg hårdt står og har brug for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg elsker at træne, men efter en skade fra arbejde har jeg svært ved komme helt tilbage på hesten. Jeg har kæmpet længe med vægten og det ville være fantastisk at få hjælpen til at nå i mål, styrke kroppen og komme ovenpå skade. Jeg ville blive lykkelig over nå min drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg elsker at træne og efter SRP, en juleferie med sygdom og nu denne kulde, så kunne jeg virkelig godt trænge til at komme afsted! 🙂 Ud fra dine beskrivelser lyder det til at være rigtig fedt 🙂
  lisa.simonsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  At komme afsted ville være et tiltrængt pusterum fra hverdagen med uddannelse og inden de sidste eksamener på pædagog studiet går løs.
  Jeg trænger til at få fuld fokus på mig selv igen og min træning igen efter to arborter.
  elsker at træne, og ville bestemt kunne bruge råd og vejledning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe gået og drømt om sådan et ophold og da det ikke lykkedes mig at overtale kæresten til at give mig det i julegave, så ville det da være super fedt at vinde det selv 😉
  malenekirstine@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal da med, fordi jeg virkelig kunne trænge til at komme tilbage i en god rytme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea Petersen

  Jeg ville dø for sådan en præmie;) har kæmpet hele livet med overvægt. For 6 år siden vejede jeg 106 kg og idag 71kg så jeg har kæmpet hårdt, især de sidste knap 2 år. Det ville være en fantastisk præmie at vinde, så jeg kunne få noget ny inspiration til det sidste, især opstramning. krydser fingre for mig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det ville jeg virkelig gerne!
  Jeg elsker at træne, men travlhed på et krævende studie og skader har gjort jeg har måtte holde mig i ro det sidste års tid. Nu er skaderne er nu næsten under konkrol, men motivationen for at komme igang er manglende. Jeg tror virkelig campen kunne være givende, sætte blus under motivationen og give redskaber til langt om længe at få kontrol over elevatorvægten. Desuden skader det aldrig med sol og strand i denne kolde tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det er jo en helt vild fantastisk præmie!
  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg er sikker på, at sådan en træningsferie er super lærerig og motiverende. Selvom jeg allerede træner, kunne det være fedt med ny inspiration – det kan man aldrig få for meget af. Og så er jeg overbevist om, at de restende deltagere på camp’en er med til at give én et ekstra kick! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette E. Sørensen

  Uh det ville være fantastik at vinde en uge med træning, vejledning og motiverede træningsentusiaster – især fordi jeg nu har trænet selv i lang tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Vinsand

  Jeg har i mange år trænet selv, men mangler det sidste, for at opnå den sommerkrop jeg altid har drømt om. Personlig træner og bootcamps har været kandidater til mit nytårsfortsæt, men SU’en kunne desværre ikke helt følge med. En bootcamp med en masse træning og solskin er måske lige det der mangler – på billederne ser det fantastisk ud. Jeg krydser fingre for, at turen går til Marbella ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lange

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at komme med på campen af flere årsager.
  1. Jeg har aldrig været på en træningsferie før
  2. Det må være virkelig motiverende, at være så mange træningsglade individer samlet på ét sted
  3. Jeg savner nu inspiration til min styrketræning, og er sikker på at jeg kan suge en masse lærerigt til mig, i løbet af ugen.

  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Vinsten

  Jeg vil gerne med da jeg generelt bare synes det ser mega fedt ud! Jeg fulgte med på Instagram da i var afsted sidst, og har siden da stærkt overvejet at lægge penge til side til sådan en tur! Jeg elsker at styrketræne, men er kommet ind i en dårlig periode uden meget motivation for at få det gjort, derfor har jeg brug for ny motivation og inspiration- også sol og ferie oveni, det bliver jo ikke meget bedre 😉 #krydserfingre

  Mvh. Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg kunne godt tænke mig at komme med, da jeg hvert eneste år siger at nu skal jeg i form, men jeg mangler bare et spark… Derfor ender jeg hver sommer med at hade at skulle til stranden og på solferier i badetøj… Trænger til et både mentalt og fysisk spark!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie

  Du skal tage mig med fordi jeg virkelig har brug for din hjælp!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil så gerne vinde det her! I september fik jeg af vide, at jeg havde overbelastede knæ, hvilket medførte en måned i sengen og derefter en meget laaaaang optræning bare for at kunne cykle/gå normalt igen. Her i julen kunne jeg så endelig komme ud og løbe lidt – dvs. 1km! Nu går det bare fremad, men resten af kroppen har stået stille og jeg mangler virkelig at blive tæsket igennem igen! Så please send mig af sted!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fordi min motivation for træning er ikke eksisterende i det kolde og mørke vejr, hvilket ærger mig og forsinker mine mål – desværre. En bootcamp til Marbella vil bestemt være en kæmpe hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Kære Mette,
  Det vil nok være den bedste præmie, jeg overhovedet kunne vinde! Jeg har de sidste 3 år haft et utrolig turbulent forhold til min vægt. Jeg er tidligere elitesportsmand, men en skade kom desværre i vejen og 10 kg kom deværre snigende det følgende år gennem 3. g i gymnasiet. Jeg besluttede mig for i november 2013, at nu skulle jeg tabe mig og jeg gik et hårdt år 2014 i møde! Jeg fik tabt de 10 kg og lidt til, men endte også i en spiseforstyrrelse og et forvrængt selvbillede! Det sidste år har været fyldt af op og ned-ture, psykolog osv. Jeg har nu gået til psykolog og vil selv mene jeg er helt ude af min spiseforstyrrelse, men de 10 kg er kommet tilbage og de skal væk, MEN PÅ DEN SUNDE MÅDE! Jeg håber, det her kan være med til at starte dette og give et boost! Jeg er allerede i gang, men det ville være en kæmpe gave for mig at vinde denne præmie!
  Knus Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jesper nielsen

  Jeg vil så gerne vinde den flotte præmier! Ikke til mig selv,men super seje kone Tine. Både fordi hun har brug for sådan en uge,men ikke mindst fordi hun har fortjent det . Hun har siden 1/1-15 og til nu tabt 50 kilo ved hjælp af utroligt hårdt arbejde i træningscentret og med kosten. Jeg er meget stolt af hende og den måde hun har lagt sin livsstil om. Hun er nu kommet til den del af vægttabet hvor de sidste kilo er svære at komme af med. Så derfor er jeg sikker på en tur som denne kunne give hende det sidste skub.

  Og tak for en rigtig god blog Mette lyngholm

  Mvh
  Jesper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie

  Jeg skal vinde fordi jeg har brug for at få et andet indblik i min træning – derudover er varmen god for mit psoriasis og dermed de perfekte omgivelser at træne i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma F. Jørgensen

  Jeg vil gerne afsted fordi at 2016 er året hvor jeg vil gøre noget godt for mig selv. Jeg har aldrig været på Marbella, men med min aktive livsstil og den kulde vi har i Danmark i øjeblikket, ville jeg elske at komme afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  2016 er årethvor jeg skal tilbage i form.. Det har jeg bestemt!!! Fik kigget mig selv i spejlet den anden dag og opdaget, at jeg har fået rygdeller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Højbjerg

  Det ville være for fedt! Vil gerne tabe mig, men det går sjovt nok kun den anden vej. Har brug for et spark bagi – og jeg elsker at træne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel Nielsen

  Jeg vil gerne smide de sidste 5-8 kg efter et vægttab på 30 kg. Jeg kan simpelthen ikke komme af med de sidste kg, og det irriterer mig. Jeg har brug for motivation og rådgivning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Jeg træner en del og synes selv jeg spiser forholdvis sundt – men resultaterne kommer ikke. Jeg trænger til at få sat fokus hvad jeg gør og hvori det går galt. Jeg vil så gerne snart se lidt resultater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Jeg træner en del og synes selv jeg spiser forholdvis sundt – men resultaterne kommer ikke. Jeg trænger til at få sat fokus hvad jeg gør og hvori det går galt. Jeg vil så gerne snart se lidt resultater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Jeg træner en del og synes selv jeg spiser forholdvis sundt – men resultaterne kommer ikke. Jeg trænger til at få sat fokus hvad jeg gør og hvori det går galt. Jeg vil så gerne snart se lidt resultater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Louise

  Jeg træner til dagligt, men er gået lidt i stå. Jeg mangler inspiration og udfordring. Jeg synes det kunne være rigtig fedt at komme afsted og prøve noget andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Bech

  Jeg er ved at være en slatten flæskemås!! Trænger ganske enkelt til et spark bagi – en sådan rejse/bootcamp vil være perfekt til en stillesiddende sekretær som mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det sidste år lagt min kost og motion om og har tabt mig en del. Jeg har dog de sidste par måneder stået stille på vægten. Derfor ville det være en fantastisk mulighed for mig, at kunne give mit vægttab en kickstart, til at nå mit endelig vægttab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg trænger til et pusterum. Jeg er en studerende pige med utrolig mange spekulationer som fylder meget for mig. Udover det har jeg en stresset hverdag – dog stadig med tid til træning. Jeg har brug for at blive frisket op, med ny energi og motivation! Både til studie, træning og livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En aktiv ferie har altid fundets i mine tanker og jeg har rigtigt længe gået med et ønske om at komme afsted.
  Træning, ferie, sol og nye bekendtskaber det vil jeg gerne være en del af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg har længe drømt om sådan en oplevelse, som studerende er pengene der bare ikke altid.. Så jeg krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise frost

  jeg ønsker min lillesøster skal vinde det ophold. Hun er stadig meget ung og hendes overvægt på 20 kg påvirker hende mere end hun giver udtryk for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har tabt mig 12,7kg og vil gerne lige have det sidste med! Du er en stor inspiration og det kunne være alt for fedt at komme en uge til Marbella med dig som coach.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nielsen

  Jeg træner til dagligt i det lille lokale fitness center for at holde 9 år med stress og udbrændthed nede. Jeg har ikke været i udlandet i flere år og en kombination af alt det jeg trænger til i en komprimeret pakke er for godt til at være sandt. Åh tag mig med – jeg kan godt den dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Cramer

  Jeg mangler de magiske sidste 7 kg og de vil bare ikke forsvinde. Hvad vil være bedre end at lærer fra jer. Og nyde en fed uge sammen med en masse søde mennesker som alle kæmper for det samme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Thuesen

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve marbella campen, da min kollega Morten har kun talt godt om det. Også trænger jeg til en ny udfordring. Jeg har tabt mig 14 kilo så jeg kunne bestå sergent optagelsen. Nu kunne jeg godt tænke mig at tabe lidt mere, så jeg kan holde formen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Christensen

  Fordi jeg har en veninde, som var på Marbella Camp i sommers og det lyder jo helt fantastisk!! Sådan en oplevelse vil jeg gerne have mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens J Andersen

  Fordi at i en stresset hverdag er det svært at have tid og overskud til at få trænet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har haft et turbulent 2015, med en masse udfordringer – som desværre har resulteret i et par ekstra kilo på sidebenene. Men er nu top motiveret for at komme igang med motion og sund mad igen. Så jeg skal vinde for at kickstarte det hele, og få et dejligt 2016 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg vil rigtig gjerne afsted da det længe har været en drøm at komme på marabella. Jeg skal snart videre på udannelsen og vil ha dårlig tid til ferie og har ikke haft noen ferie på over 10 år. Jeg elsker træning og derfor ville dette være helt fantastisk for mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Fordi jeg har haft rigtig svært ved at komme i gang med mit vægttab pga. skole og arbejde og kunne bruge et kickstart til at komme i gang. Og så er sol og varme også en motivationsfaktor og lige det jeg har brug for i denne vinterkulde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Har taget 11 kg (fedt) på indenfor for de sidste to år. Har før i tiden trænet hårdt og seriøst så træning og sund kost er ikke fremmed for mig! Har brug for en spark i nummi samt en masse inspiration og teknisk træning til at komme back on track får at få min trænede krop tilbage! Krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg med 3 mdr eksamensræs (fra november- slut januar) har brug for at komme tilbage i en nogenlunde form og få løsnet godt op (hjemmetræning og Fitness World er ikke helt nok) og så kunne varmen også godt hjælpe på det!v : )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pulsen op