At få børn til at spise flere grøntsager

Vi får en bil til at køre, med tankernes kraft

Annonce for Renault


Igår var jeg i Stockholm for at besøge Renault. Jeg var inviteret til et træningsevent med Jacob Søndergaard, men et lidt atypisk et af slagsen. For en gangs skyld handlede det om at træne det mentale – tankernes kraft. Vel en ting der er mindst lige så vigtig for performance, som den fysiske træning, og at ens udstyr er det helt rigtige. Viljestyrke er jo grunden til at man skaber resultater, både når man beslutter sig for at gennemføre en ironman, men også når man sætter sig et mindre mål om fx at tabe sig 3 kilo.

Uanset handler det om #WILLPOWER som Renault opfordrede Helsematilde, Smurfvader og jeg til at teste i deres sporty Renalut Kadjar. Bilen kendte jeg på forhånd, for jeg har nemlig selv kørt rundt i den et års tid og var rigtig glad for den, da der var masser af plads til hund, barnevogn, Lasses golf udstyr og mit træningsgear. På daværende tidspunkt var det dog ikke med tankernes kraft, selvom det havde været sejt! Ergo havde jeg heller ingen fordel igår, da vi blev udfordret til at styre bilen, som var en ombygget model uden speeder, rart eller bremser.

Tankernes kraft

Simulatoren bag os, som vi testede før the real deal I en Renault Kadjar

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

At få børn til at spise flere grøntsager