Gravid uge 19 kønscanning

Vægttabet er igang på Marbella Fitness camp

Processed with VSCOcam with q1 preset

v1 v2 v3
IMG_8612v4
Hvor er det skønt at være tilbage på Marbella Fitness Camp. Jeg elsker det her sted!
Deltagerne ankom i løbet af igår og de sidste tæt på midnat. Faktisk var det min søster og hendes veninde der ankom sidst. Min søster har sat sig et mål om at komme i form, og er allerede god igang. De sidste 45 dage har hun arbejdet benhårdt!
De første to træninger er nu nedlagt. Styrketræning og Metcon. Når vi har haft pause står den på boksning, personlig træning med mig. I aften skal jeg holde et foredrag om sund vægttab gennem kost og træning. Er super spændt på at få lov at fortælle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gravid uge 19 kønscanning