Nytårsforsæt

Vægttab og ferie

Vægttab og ferieI skrivende stund sidder jeg og arbejder på min næste træningsrejse i Marbella. Det er tid til min vægttab camp og denne gang afholdes den i påskeferien, så det er nemmere for jer at få fri fra arbejde, da det ikke går udover en hel arbejdsuge.
Det ser ud til at der kommer nogle gengangere fra sidste år, hvilket altid gør mig glad. Så har det ikke været helt skidt sidste gang vi var afsted. 😉

I år skal jeg selvfølgelig have Amilia med. Hun er på det tidspunkt 9 måneder gammel og jeg har fået arrangeret en ‘barnepige’ der kan hjælpe mig derned. Heldige mig skal nemlig have mayadroem med. Maya har allerede tilbragt en del timer med mig og Amilia, så vi glæder os til en hel uge sammen. Campen bliver som altid med en masse træning bl.a styrketræning, metcon, tabata, powerwalk, intervaltræning, boksning, trx, yoga og endnu mere.. Jeg forventer ikke at man allerede er bekendt med hverken styrketræning, boksning eller noget. Det eneste jeg forventer er at man kommer for at give den en skalle! For der skal knolkes, sved på panden og så skal der selvfølgelig også slappes af indimellem. Det kan sagtens lade sig gøre at forene vægttab og ferie!

Skulle der sidde et par mødre på barsel som også gerne vil med, så er i mere end velkomne til at medbringe baby. Der er plads til alle på denne camp. Sidste år var vi en god blanding afsted, alle med et mål om at komme i bedre form og blive klogere på hvad der skal til for at tabe sig. I kan læse mere om vægttab campen her. Jeg har sat en lille video ind fra Marbella Fitness camp, dog ikke fra vægttab campen, men jeg er sikker på at i alligevel kan fornemme stemningen dernede.

Og så er det jo også i dag jeg trækker en vinder af Ezypro konkurrencen om 3 måneders forbrug. Vinderen blev Anna Sofie Højmark med sin kommentar Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde 3 måneders forbrug af denne lækre laban med chokoladesmag: http://shop.ezypro10.com/products/moringa
Jeg har bestemt mig for at gå all-in på kost og træning i 2017 og derfor ville det hjælpe mig SÅ MEGET at få et produkt, som jeg kan indtage efter træning, som snack eller på farten. Jeg krydser alt hvad der kan krydses!

Vægttab og ferie

4 kommentarer

 • Pernille

  Hej Mette
  Kan jeg godt deltage på denne Camp selvom jeg ikke har et dedikeret ønske om vægttab? Den ligger bedst som du selv skriver i forhold til at få fri fra jobs osv.
  Mvh
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Der skulle stå decideret og ikke dedikeret ….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Pernille,
   Ja det kan du sagtens. Niveauet er lidt højere på campen i august, men du får stadig masser ud af det.
   Sidste år havde vi også en deltager der ikke var ude efter et vægttab som deltog på campen, med stor tilfredshed! 🙂
   kh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Tillykke til vinderen af konkurrencen og held og lykke med campen. Glæder mig til at læse mere om den.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt