Pick of the day

Udendørs luksus

DSC_0714-2
B1
DSC_0809-2
Wolf & Whistle Swimsuit
Nyder livet! Tiden på maldiverne blev brugt på afslapning i fantastiske omgivelser.
Vores hytte var med et udendørs bad og bruser, derfor så jeg anledningen til at være lidt god ved mit hår. I næste uge har jeg en tid til frisør i Aarhus. Håret skal klippes og det er efterhånden tiltrængt. Især efter en masse sol og saltvand. Må nok også indrømme at jeg ikke er blevet klippet i en evighed, da jeg altid ærger mig over at få klippet i længden.
Indtil min frisørtid får det lidt ekstra pleje af mine Kérastase produkter. Jeg bruger et produkt fundet i en fin gaveæske hos Beautycos. Det består af en kur og en lille rund kapsel, med små sølvgrå perler i. De to ting blandes sammen i en skål, puttes i håret og gør det blødt som aldrig før. Udover at det selvfølgelig plejer, så beskytter produkterne også mod fremtidige påvirkninger. Winwin!


Sponsoreret indlæg

5 kommentarer

 • Eva

  Men Mikkel dog, du er jo fri til ikke at læse med. Medmindre din browser kun vil vise en side: Mettes.

  Hvordan er det så lige, at Mette skaber “ikke sundhed”, ved at lave et indlæg som dette? Sundhed kan jo være mange ting, og sundt hår kan sagtens indgå i andre folks forståelse af sundhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak for din kommentar Eva!

   Som du skriver synes jeg der er mange aspekter af sundhed. 🙂

   Rigtig god jul fra mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Gad vide hvor sponsoreret det indlæg er… I min verden skaber du mere ikke sundhed en alt andet. Prøv 5 ægte indlæg og måske mindre røv og brister. Barbie har fået en blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christoffer

   Der står det er sponsoreret?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mikkel,
   For dette indlæg har jeg ikke fået en eneste krone. Jeg har valgt at skrive at det er sponsoreret, da jeg har modtaget hårprodukterne som en gave.
   Min blog er en livsstils blog. Den har fra starten indeholdt alt fra træning, tøj, kost, skønhedsprodukter og indblik i mit liv. De sidste 14 dage har jeg været ude og rejse, derfor er der mindre træning end der normalt vil være.
   Jeg beklager hvis du synes der er for meget hud, men nu render jeg ikke rundt i vintertøj når jeg opholder mig i 38 grader.
   Som jeg også netop har nævnt på min instagram, vil du begge stede finde sponsorerede indlæg. Dog kunne jeg aldrig finde på at indgå et samarbejde med et firma/produkt, som ingen relevans har for mig, eller som jeg ikke i forvejen kunne finde på at skrive om. Jeg tror folk af og til ‘glemmer’, at det er en levevej for nogle mennesker at blogge. Om man så er trænings-, rejse-, mode- eller morblogger så deler man en masse indlæg i form af billeder og tekst, som ikke tager 5 minutter at strikke sammen. Der er ofte mange timers arbejde bag hvert indlæg. Jeg elsker mit job og klager bestemt ikke, men der skal også brød på bordet. Så længe hvert indlæg (sponsoreret eller ej), er lavet fordi man har hjertet med i det, så synes jeg absolut ikke der er noget galt i at nogle af dem er sponsorerede. Rigtig god jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pick of the day