Vores nye køkken og nye plakater

Kom med på træningsrejse – Marbella fitness camp 2017

Så kan jeg endelig løfte sløret for datoerne for mine to camps i 2017. Vil du med på træningsrejse er stedet er selvfølelig Marbella Fitness Camp, hvor jeg afholder to forskellige uger. Ugerne er begge bygget op omkring at det skal være sjovt at træne! I Foråret står den på Vægttab Camp og til sommer står den Get Fit Camp.

Vægttab Camp 8-15 April PÅSKEFERIEN!
Denne uge er for dig der vil af med de overflødige kilo. Der er fokus på hvordan du optimerer din træning, for at få hurtigere resultater. Måske står dit vægttab stille eller også skal du igang. Mange er usikre når de begynder at træne og er i tvivl om hvilke øvelser de skal lave og om de udfører dem korrekt. Er du nybegynder hjælper jeg dig med din teknik, og klæder dig på til at fortsætte dit vægttab når du kommer retur til Danmark. Jeg introducerer dig for forskellige træningsmetoder, der kan rykke dine resultater. Vigtigst af alt er at vise dig at træning kan være sjovt!
Maden der bliver serveret på campen, vil være målrettet vægttab og der er garanti for at du bliver inspireret til selv at hoppe i køkkenet når du kommer hjem. Dem der har lyst tager jeg en tur med i køkkenet og laver sunde snacks!
Uanset dit træningsniveau, din form og din alder håber jeg du har lyst til at deltage. Der er i hvert fald plads til alle.
Jeg har min datter Amilia med som til april er 9 måneder. Har du lyst til at rejse med din baby, er i mere end velkomne. Vi skal blot vide det på forhånd.
Pris 5695kr inkl. mad ekskl fly
MAX 25 deltageretræningsrejse
Get Fit Camp 6-13 August
En camp for dig der vil udfordres og afprøve dine kræfter. Sammen med de andre instruktører, sørger jeg for at presse dit niveau en tand højere op. Uanset om man er nybegynder eller i rigtig god form, kan man ofte mere end man tror. Jeg og de andre instruktører sørger for at give dig en masse sved på panden, og et smil på læberne. Vi oplever at træningserfaringen er højere på denne camp og derfor vil niveauet typisk være højere. Er du nybegynder er der dog stadig plads til dig på campen, og jeg sørger for at du lynhurtigt finder dig tilpas. Crossfit er også en del af denne camp, da jeg har allieret mig med Martin som er super dygtig til det og til at undervise.
Maden på campen er sund og tilpasset det høje aktivitetsniveau. Der er mulighed for at hjælpe til i køkkenet med sunde snacks, hvis man ønsker inspiration til den søde tand.
Pris 5695kr inkl. mad ekskl fly
MAX 25 deltagere

træningsrejse

Har du spørgsmål så skriv dem endelig i kommentarfeltet.
For at reservere en plads send en mail til info@marbellafitnesscamp.dk
Nærmere info her VÆGTTAB og her GET FIT

6 kommentarer

 • Sarah

  Hej Mette
  Det er lige præcis den slags ferie/oplevelse jeg har ledt efter. Det lyder så fedt! Jeg har ikke så stor erfaring indenfor træning, men kan sådan” the basic”. Tror du jeg kan få noget ud af det, eller bliver jeg helt hægtet af?
  Sarah😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Sarah,
   Du bliver på ingen måde hægtet af. Niveauet er meget forskelligt hos folk og jeg tilpasser alle træningerne så ALLE kan være med 🙂
   Så synes bestemt du skal tage afsted 🙂
   Kh Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Hej Mette. Undskyld jeg er så fræk at skrive til dig herinde…. men er simpelthen nød til at høre dig af hvor din vinterjakke er fra som du har på, på det billede du har lagt ud på “historien” på Instagram hvor du er ude at gå med søde Amalia ☺️ den ser så dejlig varm ud. Mange knus fra Catrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Catrine,
   Det er da bare helt fint!!
   Den er fra Day, modellen hedder Justine 🙂
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Mette
  Jeg synes “Get Fit”-campen lyder rigtig spændende. Jeg har et spørgsmål ift. maden: Er der plads til en vegetar på campen?
  Hilsen Kathrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Kathrine,
   Det kan du tro der er. Ikke noget problem. Jane som laver maden er selv vegetar.
   Vi skal blot have det at vide ved tilmelding 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vores nye køkken og nye plakater