Tre opskrifter med bælgfrugter

Træningsråd / Redbull video

Så er 1 video med træningsråd klar til jer! Det er nu 3 uger siden jeg filmede med Redbull i Mindeparken og ved DOK 1 i Aarhus. Det er sjældent jeg bliver nervøs, når jeg laver denne type jobs. Jeg stået foran kameraet nogle gange, holdt foredrag, undervist store grupper og lignende. Før i tiden kunne jeg godt blive rigtig nervøs, men har lært at det er sundt for mig at prøve nye ting. Når man først er igang, er det jo altid fedt! Alligevel synes jeg stadig det er grænseoverskridende at se og høre sig mig tale, som i videoen her. Mon man nogensinde vænner sig til det?! 😉
Anledningen af de to videoer er velgørenhedsløbet Wings for Life World Run, som i kan læse mere om i mit indlæg her. Den første video er med lidt tips til, at komme igang med løb efter vinteren. Løbet er d. 8 maj i Aarhus. En sjov detalje er at der ingen målstreg er. Eller rettere sagt løber man om kap med en redbull bil. Når man bliver indhentet er man ude. Sidste år var virkelig et fedt løb, da både nybegyndere, folk i kørestol, almindelige motionsløbere og triatlon atleter deltog.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tre opskrifter med bælgfrugter