Formel T træningsudstyr der fyldes med sand

Træningsprogram til hele kroppen

Træningsprogram til hele kroppen
Træningsprogram til hele kroppenTræningsprogram til hele kroppenDe fleste sportsmærker kender jeg, i hvert fald de store af slagsen. Adidas, Casall, Kari Traa, Puma – you name it. Mærkerne som findes i de fleste sportsbutikker, og mærker som alle ligger på hylderne herhjemme. Når man træner meget, har man meget træningstøj, og så kan jeg også godt lide at være lidt sporty til hverdag. Så nogle af delene bruger jeg også på dage, hvor jeg ikke træner.

Jeg er faldet over et nyt mærke, Röhnisch – som er fuldstændig gået forbi min næse! I butikkerne er jeg endnu ikke løbet ind i det, og heller ikke på de webshops jeg oftest handler. Eller det er så løgn, for jeg har fundet det på Ellos, hvor jeg har shoppet en del det sidste halve år. Jeg søger ofte på et specifikt mærke, men denne gang scrollede jeg hele fitness udvalget igennem som faktisk er enormt. Her i blandt faldt jeg over den flotte blå farve, som jeg måtte eje. Nu har jeg haft sætte hjemme en uges tid, men har allerede vasket det tre gange, da jeg er fuldstændig vild med at have det på.

• ROHNISCH TRÆNINGSTIGHTS • ROHNISCH HÆTTETRØJE •

Sidst jeg havde outfittet på var igår hvor jeg kørte et træningsprogram til hele kroppen. Jeg har skrevet det nedenfor, hvis i har lyst til at prøve det. God træning!

TRÆNINGSPROGRAM TIL HELE KROPPEN

WALKING LUNGES MED STANG
4 X 10 + 20 (Hvert sæt afsluttes med 20 gentagelser uden vægt)

SQUAT MED STANG

4 X 10 (Stor bredde mellem fødderne, for at aktivere ballerne mere)

CHIN UPS
2 X SÅ MANGE SOM MULIGT (Først uden elastik og så med elastik)

PUSH UPS ELEVATED

2 x SÅ MANGE SOM MULIGT (Med fødderne på en stepbænk)

SHOULDER PRESS

4 X 10

LEG RAISES

4 X SÅ MANGE JEG KUNNE HOLDE TIL (Stædighed er godt) 😉

Og afslutningsvis lidt af de andre ting jeg har forelsket mig i fra Röhnisch. Hvilket træningsmærke er jeres favorit og hvorfor?
• SHAPE CURVED TIGHTS • LIZA SHINY TIGHTS • CIA LØBETOP • CIA ZIP JACKET • VANDFLASKE •

Træningsprogram til hele kroppenSPONSORERET AF ELLOS.DK

14 kommentarer

 • Marie

  Hej Mette
  Hvordan er tightsene i størrelsen? (Hvad str. har du på?)
  Og er det den skinnende eller blot den sorte model om du har?
  Mvh. Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Mette! 🙂
  Først og fremmest – jeg følger dig både her på bloggen og på instagram, og jeg synes simpelthen du virker så cool og herlig. Det skulle du lige vide 😀

  Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Jeg har prøvet at sætte mit eget træningsprogram sammen. Full-body programmer. Tre forskellige til tre dage i ugen. Hvor mange øvelser bør jeg have med i hvert program, hvis det ikke skal være for tidskrævende?

  Mvh. Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mathilde.
   Sejt du strikker dit eget program sammen.
   Et lille tip er at sørge for at arbejde med de store muskelgrupper, når man laver et fullbody program. Det giver langt bedre at arbejde med øvelser, hvor du aktiverer flere muskler af gangen fx squat hvor du både bruger for/baglår, læg, lænd, ryg, mave. Fremfor en leg extension i en maskine, hvor du kun bruger forlåret. Måske du allerede ved det og så ignorerer du bare mit tip 😉

   Jeg synes du skal køre 6-8 øvelser. Det kan du køre på 60 minutter. Primært hvor du arbejder med de store muskelgrupper, og evt nogle få øvelser hvor du arbejde mere specifikt med et område (fx hvis du har en muskelgruppe du synes der træner mere end andre)

   Håber du kan bruge mit svar 🙂
   Rigtig god aften fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Mange tak for svar Mette! Det kan jeg bestemt godt bruge :-). God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Mette.
  Har du nogle gode balle øvelser og evt lår?
  Jeg er skadet i knæet, og kan pt ikke lave squats og lunges.
  //Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  De første thights jeg købte var fra Röhnisch i mørkeblå, med en sygning under ballerne som gjorde dem runde. Jeg elskede/elsker dem – for ham dem stadig! Ellers er jeg med 100% en NIKE pige – selvom jeg lige har klikket næsten hele H&M s nye kollektion hjem af sportstøj, for den er jo ALT for lækker denne gang. Wauw!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Wow de lyder også lækre. Især med den syning. Ved du hvad modellen hedder, eller måske laver de dem ikke længere..
   Nike har også altid været en kæmpe svaghed herhjemme!!
   Kiggede lige h&m’ s nye varer, de er i hvert fald også Nike inspireret. Ikke dårligt ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Hej Mette. Så lykkedes det endelig at finde modellen, for de er udsolgt på de danske hjemmesider jeg kender og sportamore, hvor jeg købte min model. Men endt med at finde den på denne hjemmeside: http://xn--trningstights-cfb.se/produkt/dam/traningstights/rohnisch/shape-lilli-7-8-tights/ De er ikke helt magen til mine, da mine er blå, med det “blomstrede/runde” mønster, går igen på mine thights. Håber du kan bruge det til noget. Og ha en dejlig weekend med familien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Formel T træningsudstyr der fyldes med sand