Proteinpandekager, Apple crumble og Protein Cookies

Træning på ferie

IMG_3277Søndagen er skudt igang med min obligatoriske løbetur, som i dag var en ultra kold fornøjelse med frost. Kom nu med noget varme og nogle grønne træer, kan snart ikke vente længere. Tæller ned til min L.A tur med min veninde Mette.  18 dage til afrejse og 33 grader! Mette og jeg konkurrerer begge to indenfor fitness verdenen, dog i hver vores klasser. Jeg i bikini fitness og Mette i body fitness. Dog har vi begge en konkurrence om hjørnet. Derfor er vi begge på diæt når vi skal til USA, hvilket bliver enormt fedt. Vi får mulighed for at bruge en masse timer på at finpudse formen, lave morgen cardio sammen, træne sammen og nyde solen. Jep der den står også på træning på ferie.

Sidst jeg var på ferie i Thailand, fik jeg en del kommentarer på instagram om at jeg ikke holdt ordentlig ferie, når jeg trænede stort set hver dag. Mon ikke kommentarerne var fra folk, der ikke selv har samme passion for træning som mig? Meningen med ferie er vel, at man laver de ting man bedst kan lide. For mit vedkommende er træning, én af de ting der gør mig rigtig glad. I mine øjne er det ren velvære, især når jeg ikke skal presse det ind mellem job, møder, indkøb, madlavning osv.

Træning giver mig en fantastisk følelse i kroppen. Jeg er fuldstændig tosset med følelsen af at have knoklet hårdt – det giver mig en form for lykkefølelse. Derudover er det jo ikke tosset at forbrænde en masse under og efter en god træning, så man kan nyde noget lækkert mad og drikke på ferien, med rigtig god samvittighed.

USA kommer desværre ikke til at byde på den store kulinariske oplevelse, da vi som sagt begge er på diæt pga. vores konkurrencer. Men der er selvfølgelig plads til et cheat meal eller to 😉 Hvorfor træner du og træner du når du er på ferie?MUSCLE-BEACH-Landscape South_beach_miami_lifeguard_post

6 kommentarer

 • Maria

  Hej mette. Hvor ofte løber du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   I øjeblikket løber jeg 5 dage i ugen af 40 min + 5 gange intervaltræning som også er løb, dette tager dog kun 15 min.
   Jeg løber rigtig meget i øjeblikket pga. min konkurrence i Maj.

   Normalt ville jeg løbe et par gange i ugen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg har faktisk aldrig trænet på ferie før, men jeg har heller aldrig haft lyst til det. Det har jeg dog nu, så min påskeferie på Gran Canaria bliver også min første ferie, hvor jeg holder træningen ved lige. Det bliver sjovt!! 😀 Og jeg elsker også virkelig når man har TID til træningen, så det vil jeg nyde når jeg skal på ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det lyder lækkert med Gran Canaria og ikke mindst træning dernede. 🙂
   Håber du får en skøn tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg træner også når jeg er på ferie, jeg elsker simpelthen, at starte dagen med en hård omgang træning, og så nyde hyggen efter!
  Har også lige et spørgsmål, som jeg brænder inde med! 🙂 Kan man få dig til, at “bare” lave personlige træningsprogrammer, uden kostplan og personligtræning? 🙂
  Knus og god søndag! (OG hold nu op, hvor er din form allerede skide god! Du kommer til, at vælte alle på den scene!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Du lyder fuldstændig som mig selv! Træning fra morgenstunden er bare det bedste 🙂
   På den anden side af mit EM dvs. start juni åbner jeg op for at lave træningsprogrammer og eller kostplaner seperat.

   Og tusinde tak! Jeg håber du har ret 🙂 Hvem ville ikke gerne hjem med en medalje? 😉
   Rigtig god søndag til dag også !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Proteinpandekager, Apple crumble og Protein Cookies