Stop med at kalde det kageform!

Træning med terning

image3Unknown image2
Weekenden har været god. Fredag fejrede vi min mors fødselsdag, med familie samlet i Silkeborg. Lørdag stod den på middag, spilleaften og sleepover med mine veninder. Søndag startede med en anderledes og hård træning, med min veninde Maria.

På papirfabrikken hvor jeg træner, har de en stor skumgummi terning med tal fra 1-12.
Træningen gik ud på, at udfordre hinanden med forskellige øvelser. Gentagelserne blev afgjort ved at kaste terningen. Maria fandt på min første udfordring – Pull ups. Herefter skiftes vi til at finde på. Vi kørte alle øvelser uden at holde pause mellem. Pulsen kom altså højt op og der blev drukket en masse vand. Selvfølgelig slog vi en masse 10’ere og 12’ere, men det gjordet det kun sjovt!

Prøv evt med følgende øvelser. (Har i ikke en skumgummiterning, så brug en gratis app på telefonen der hedder ‘Dice’).

Pullups
Jump squat med medicin bold
Prowler
Burpees
Håndstand op ad væg
Dips
Jumpsquat med medicin bold + burpee hvor bolden lander
Kettlebell swing
Jumpsquat + 6 slag på boksepude
Wall slam med medicin bold
Armbøjninger
Englehop
Goblet squat
Skihop med medicin bold over hovedet (strækte arme)
Sprællemænd
Mavebøjninger
Sprint

4 kommentarer

 • Sabrina

  Hej Mette
  Det lyder som en virkelig underholdende træning. Den skal jeg helt sikkert havde med i trænings centeret, næste gang jeg ses med min makker.
  Jeg var en af de heldige, der trænede med dig i Marbella. Tænkte på om du ikke snart holder et træningsevent, så tror jeg godt vi kunne være nogen piger fra campen, der tog en hygge tur til Jylland. Håber du har det godt.
  Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Sabrina
   Håber du har det fantastisk!!
   Du kan tro det er sjovt og ikke mindst udfordrende!

   Det er en super ide. Vi skal nok frem til foråret, så vil jeg se om jeg kan bixe et event sammen 🙂
   Stort knus fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Jensen

   Jeg har det rigtig godt.

   Og lyder rigtig godt med eventet, det vil jeg se frem til. Og holde dig op på 😛

   Knus tilbage fra kbh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Dejligt at høre.
   Sådan! Det er du velkommen til at gøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stop med at kalde det kageform!