Mor & Barn Sommerkjoler

Træning i garagen og iskold milkshake

12 6 Annonce for bodystore

Hold op hvor jeg elsker at være startet med personlig træning igen. Siden januar har jeg haft klienter i garagen, og det gør mig så umådeligt glad i låget. Ikke nok med at jeg får mere tid væk fra skærmen, så er det så fantastisk at opleve den udvikling de går igennem. At være med til at give mere livskvalitet, energi og selvtillid det er virkelig en gave. I næste uge skal jeg afholde en træningsaften + et lille foredrag for 9-10 kvinder der kommer forbi tirsdag aften. Det er første gang der kommer dét antal i garagen, og heldigvis er det planlagt udfra at vejret bliver godt. Så noget af træningen skal foregå udendørs. For mit lille studie rummer knap 62 kvadratmeter, så lidt udendørs space skal tages i brug for at vi kan være her. Men jeg glæder mig! Tja, det var vel egentlig bare lidt tanker og taknemlighed her på en onsdag.

I sidste uge fik jeg luftet mine nye peach melba fila sko (som jeg skrev om her) i garagen.. Desværre tror jeg, de er købt en størrelse for store. Min normale størrelse er ellers 38, så hvis i skal ind og shoppe dem, så vælg en størrelse mindre. Imens overvejer jeg at bestille endnu et par, vel og mærket i en størrelse mindre. Og mon jeg har en veninde med større fødder end mig?

Sammen med skoene, sendte bodystore mig en ramme med barebells protein milkshakes. I skrivende stund ligger der en i fryseren som indenlæge er iskold og lækker.
Før i tiden drak jeg protein pulver efter hver træning. Den type man blander op med vand. Det samme fik jeg altid på mine havregryn, og jeg husker ikke helt hvornår det stoppede. Muligvis imens jeg var gravid med Amilia, eller senere? Det er i hvert fald ikke noget jeg bruger på daglig basis længere. Jeg synes dog stadig det giver mening, hvis man træner rigtig meget. Eller måske hvis man er i tvivl om man får nok protein, eller har svært ved at spise nok kalorier. Her imens vejret har været så utrolig skønt, er min appetit styrtdykket. Så på sådanne dage som i dag, elsker jeg at drikke en proteinshake især dem fra barebells, for de smager absolut bedre end pulver blandet med vand, det er i hvert fald min mening. Bruger i proteinpulver i jeres hverdag, eller måske bcaa?

2 kommentarer

 • Karoline

  Jeg er flittig bruger af proteinpulver – især Bodylabs med “proteinella”-smag. Den bliver rigtig lækker cremet blandet med vand 😉Jeg plejer at blande et scoop pulver med en skefuld instantkaffe og kommer derefter koldt vand i = iskaffe 😋Det passer perfekt for mig at drikke inden træning sammen med et par riskiks – så får jeg et lille let måltid. Jeg bruger det udelukkende, fordi jeg synes, det smager godt og er nemt, da jeg er klar over, at proteinbehovet sagtens kan dækkes via “almindelig” kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det lyder nu faktisk også som en perfekt drik. Det får mit til at indse hvor længe siden det er, jeg har drukket iskaffe. Nøj hvor er det bare en skøn drik.
   Så tak for tippet, det må prøves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mor & Barn Sommerkjoler