See you next year marbella fitness camp

Træning for gravide

Processed with VSCOcam with s2 preset

Daquini Capri sportsbh, Daquini India Leggins
Nu kan jeg ikke holde det hemmeligt længere. I er nemlig mange der har efterspurgt indlæg om træning for gravide. Og faktisk er jeg ved at skrive en bog om emnet! Bogen bliver et værktøj til gravide som enten vil i form, eller holde sig fit for fight, i forbindelse med graviditet! Jeg synes der mangler information om emnet, og mange stopper med at træne da de føler sig usikre. Men det tager jo tid at skrive en bog, og derfor udkommer den først til efteråret. Indtil da kunne jeg enormt godt tænke mig, at lave en masse indlæg om træning for gravide. Derfor ville det være skønt hvis nogle af jer gravide, ville kommentere med nogle af jeres tanker omkring graviditet og træning. Er der noget der bekymrer jer? Er i i tvivl om hvilke øvelser der er gode/mindre gode for gravide? Mangler i motivation eller overskud til at træne? Er i forvirrede over om man må træne mave eller ej? ALT hvad i har på hjertet i forbindelse med kost/træning og graviditet. Det vil være en kæmpe hjælp, ikke mindst fordi jeg kan inddrage emnerne i min bog, men også fordi jeg gerne vil lave en masse spændende og brugbare indlæg på bloggen. Så skyd løs med spørgsmål, så lover jeg der kommer træningsprogrammer og guidelines retur til jer ♥

58 kommentarer

 • Trine

  Jeg har under graviditeten prøvet mig frem og lyttet til min krop iht træning. Jeg synes for alvor at det bliver svært de første 8 uger efter fødslen, hvor man ikke nødvendigvis kan “mærke” om man gør noget forkert, før flere år efter. jeg vil rigtigt gerne fortsætte træning og igang med at løbe igen men selvfølgeligt ikke på bekostning af skader i kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej
  Jeg har en veninde, som stoppede med at bruge spise proteinpulver, da hun blev gravid. Hun forklarede det med at det skulle være skadeligt for baby. Er dette sandt og i givet fald hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B Hansen

  Jeg er ikke gravid, men det kommer da på et tidspunkt. Jeg spiller håndbold og det ved jeg selvfølgelig godt at man ikke må når man bliver gravid så jeg kunne godt bruge inspiration til anden sjov træning (og nej, jeg synes ikke styrketræning og løb er særlig sjovt hvis der ikke er en bold med ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Keri

  Hej Mette. Først og fremmest vil jeg lige sige at du er virkelig smuk gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej
  Nu er din mave jo ikke så stor endnu, men jeg tænkte på om du kender et godt sted at købe træningsbukser. Jeg leder efter sådan nogen som du har på på billedet – almindelig sorte, men meget gerne med et stykke stof op omkring maven. Jeg kan ikke længere passe mine almindelige, og er rigtig ærgerlig over ikke at kunne komme ned og være bare en lille smule aktiv nu når jeg alligevel går hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Helene,
   Et sent svar med bedre sent end aldrig;)
   Jeg ved de har lidt forskelligt på Asos hvis du kigger under maternity, ellers har mamalicious også lavet nogle, men de er godt nok grå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ville være super, hvis du inddrog træningen optil man planlægger en graviditet.. Altså hvordan man forbereder kroppen bedst muligt til en fødsel.. Håber virkelig bogen udkommer før jeg selv skal igang med projekt baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg tænker ift. At have stangen liggende henover underlivet, som fx i Glute bridge og hip Thrusters? Må man det eller er det for stort et pres? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Dalholm møller

  Kanon med sådanne et initiativ. Er gravid i 17 uge og for mit eget vedkommende så søger jeg nok hjælp til øvelser hvor jeg kan involvere hele kroppen, men stadig hvor at vi snakker styrketræning med håndvægte, da jeg er mest til håndvægte og mindre maskiner. Søger nok også øvelser som er delt op i de 3 trimester.
  Ellers kanon tiltag. Jeg er ny i din blog men vil da helt klart følge dig og se hvad du kommer med af spændende opslag, fif og ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Fantastisk med en bog der kan besvare nogle af alle de spørgsmål man som gravid og træningsfreak sidder inde med i en jungle af tusind forskellige svar på ens spørgsmål.
  Jeg elsker at styrketræne og presse mig selv og løber et par gange om ugen. Efter jeg er blevet gravid har jeg selvfølgelig ændret min træning og presser ikke mig selv så hårdt og prøver bare at holde min styrke og krop ved lige. Mine ubesvaret spørgsmål er primært rettet mod de første 12 uger hvor fosteret er ekstra skrøbeligt og de lyder:
  – Må man gerne løbe ,forudsat man er van til det? Selvfølgelig ikke en marthon, men en god lang tur.
  – Hvor mange kilo må man løfte i hver arm?
  – Er det rigtig man skal holde pulsen under noget bestemt? Hvis ja – hvordan kan man sørge for/tjekke op på at den bliver der?
  Er det korrekt man ikke må lave brede squats som gravid og er der andre øvelser man ikke må lave?
  – Har du tips til hvordan man kan få mere energi i første trimester, da det har været SÅ svært at finde energien til både at passe sit arbejde og træne, da man jo er ekstra træt.
  Kæmpe held og lykke med din graviditet og bogen. Du er en stor inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Steensen

  Hej Mette.
  Hvor er du bare smuk gravid, fantastisk med en bog om træning til gravide. Jeg har inden jeg blev gravid fulgt kosten LCHF men efter jeg er blevet gravid med twillinger har jeg voldsom kvalme og derfor har min kost nærmest ændret sig til High Carb Low Fat, men det kan også ses på vægten, jeg har ikke været særlig god til at træne inden graviditeten men vil rigtig gerne i gang da det jo bliver rigtig hårdt for min krop at bære 2 babyer på samme tid. Jeg er kun i uge 9 nu men maven strutter allerede, min læge andbefale lange gå ture, svømning og yoga som ikke belaster kroppen for meget. Jeg syntes det ville være skønt at få nogle tips til øvelser hvor man for styrket lænden da det jo bliver hårdt for den senere, samt hvilke maveøvelser må man lave? Man er jo nervøs for at gøre noget forkert som i hverste fald kunne føre til abort så hilke sunde øvelser kan man lave hjemme på stue gulvet som ikke er farlige!
  Har desværre født når din bog udkommer men skal da helt sikkert have den hvis jeg skal have børn igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bay Ravn

  Jeg har hørt at man stort set kan fortsætte med sin træning hva end det er styrketræning eller cardio når man blir gravid, passer det? Jeg har dog været nervøs for om man må lave eks rygøvelser hvor man ligger på maven? Jeg kunne desuden være interesseret i at vide lidt om kost når man er gravid om det eks. Skader barnet hvis man spiser søde sager dagligt? Eller hvordan man skal forholde sig til kosten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kunne virkelig godt bruge en guide til hvilke øvelser, jeg kan lave i de her første 8 uger efter fødslen, før man kommer til 8 ugers lægeundersøgelsen. Det synes jeg også er virkelig svært at finde ud af. Hvad må man egentlig, og hvordan hjælper jeg bedst min krops heling og “tilbage” på plads igen i de her første 8 uger efter fødslen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Kunne virkelig godt have brugt sådan en bog da jeg blev gravid. Jeg fik vejrtrækningsproblemer fra start af, havde rigtig god fysik, men kunne næsten ikke få vejret af en simpel trappe i roligt tempo. Kunne godt have brugt et tip om ekstra jern-tilskud eller lign så jeg kunne have fortsat min træning. Nu er jeg tæt på termin og i håbløs form :-/
  Men skal helt sikkert have din bog til en evt næste graviditet!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1: må man ligge ned og træne med vægte? Er det bedre / mere aflastende at sidde istedet for at stå med fx håndvægte. 3: er det ok at stå med forskudte ben ved fx skulderpres for at aflaste lændet eller vil det give en skæv belastning af bækkenet? 4: gode øvelser til at styrke muskulaturen omkring hofterne. 4: gode udstrækningsøvelser. Det er bare nogle af de tanker jeg har når jeg træner! Uge 14+5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Mette,
  Det glæder mig så meget at du vil skrive en bog om det 😀 jubiiiiiii! Den glæder jeg mig til at få fingre i når den er færdig.
  Jeg har i hvert fald nogle spørgsmål om emnet, da min kæreste og jeg snart skal igang med lave et barn.

  1) hvordan og hvor meget må man træne når man bliver gravid? Jeg har læst at man kan træne ligesom man gjorder før graviditeten dog med lave intensitet. Jeg interesseret i at vide om jeg kan forsætte med at træne 5 dage om ugen som jeg gør nu,når jeg også bliver gravid? Og hvor langt ind i graviditeten kan man træne?

  2) hvilke øvelser skal man undgå at lave som gravid? har hørt at man ikke kan squatte eller lave alle slags maveøvelser.

  3) det kunne været rigtig spændende med et kapitel eller et indlæg om delte mave-muskler/ den berømte mommy-tommy? Gerne om hvilke øvelser man kan lave for at forebygge at mavenusklerne deler sig for meget under graviditeten og hvilke øvelse man kan lave efter graviditeten for at samle ens mavenuskler hvis de har delt sig?

  4) hvornår Må man træne igen efter man har født? Har hørt at man skal vente 4-6 uger, kan det virkelig passe og hvorfor?

  5)Er der nogle kosttilskud man ikke må tage som gravid? F.eks proteinpulver eller andet.

  Det var hvad jeg havde af spørgsmål:-)

  Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Sarah,
   Sidder netop og skal til at ‘behandle’ nogle af alle jeres spørgsmål. Tak for super inputs. Det hele kommer med i bogen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kandelsdorff

  Hej
  Lækkert med en trænings vejleder til gravide. Jeg er i uge 17 og træner gerne dagligt hvis muligt. Jeg starter min træning ud med at cykle 7 km efter fulgt af 45 boksetræning på hold. Jeg syntes det kunne være rart med nogle gode maveøvelser da jeg ofte ender med de samme. Og lidt vejledning om måde til at træne brystpartiet 🙂
  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pol

  Hej Mette
  Hvor er du dog bare smuk!!!
  Jeg var sengeliggende i begge mine graviditeter, saa der var INGEN traening.
  God fornoejelse med bogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak for dine søde ord. Pueha sikke en omgang, vi er jo desværre ikke altså selv herre over vores krop under graviditeten. Jeg håber du hurtigt kommer på benene igen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Og så kunne det altså være fedt hvis man kunne købe noget mere graviditets-træningstøj, for der er godt nok ikke meget at vælge mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes det kunne være så fedt med en bog, for hold nu op hvor har jeg ikke kunne få hjælp. Jeg trænede ca 5 gange ugentlig inden jeg blev gravid, og er nu nede på 3 gange. Jeg synes det er så svært at finde ud af hvad man må og ikke må, og hvilke øvelser der er gode for ryggen og muskelkorset uden at træne for meget mave også. Jeg er nu i uge 28 og døjer med stærke smerter i ryggen, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg kan gøre ved det, for det hjælper jo altså ikke bare at hvile lidt mere.
  Glæder mig til din bog udkommer, kunne bare godt have brugt den for et par måneder siden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Et afsnit i bogen omkring mavetræning og rectus diastase kunne være godt. Jeg har set flere patienter igennem min praksis (fysioterapeut) der er endt med problemer i lænden mange år efter deres graviditet som følge af at de har svært ved at få gang i mavemusklerne igen, både fordi de bliver lange og slappe efter graviditet, men også fordi de for nogle skiller sig på midten. En god info-side er denne:
  http://www.mavenogmig.dk/diastase-info/hvad-er-en-diastase/

  Sophie Guidolin, en australsk bikinifitnessatlet, har faktisk haft nogle ret interessante indlæg på sin blog omkring træning under og efter graviditet.

  Jeg glæder mig til at læse din bog. 🙂 Jeg har selv researchet en del på emnet, da jeg selv gerne vil forsætte med at træne under og efter graviditet på en sikker og ordentlig måde.

  Det allervigtigste jeg har konkluderet er, at man lytter til sin krop og accepterer at den er igang med et kæmpe arbejde med at producere et barn, så hvis man er træt og utilpas – så træner man ikke, bare fordi! Og vil man træne, så er man obs på kroppens signaler, plukvéer kan blandt andet være et tegn på at man har trænet for hårdt, og det skal man tage hensyn til.

  Held og lykke med det! Og tillykke med graviditeten. Du ser godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak for super inputs Xenia!
   Der kommet helt sikkert et kapitel om forebyggelse/genoptræning af delte mavemuskler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hvor lang tiden inden man planlægger at blive gravid bør man begynde at træne regelmæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Yes man 😀 ærgerligt jeg har født til den tid 😛
  Min sygeplejerske hos lægen sagde, jeg skulle passe på med øvelser, hvor jeg bøjer mig forover – fx dødløft og bent over row, fordi de øger presset på maven. Det kunne være fedt med råd til øvelser, man skal være varsom med at udføre som gravid – og hvilke erstatningsøvelser, man så kan lave i stedet. Det synes jeg er det sværeste at finde frem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Mette
  Jeg synes helt klart det sværeste i min graviditet er en konstant træthed fra dag 1. Så helt klart lidt råd om hvad man evt kunne spise/gører for at hjælpe kroppen godt på vej.
  En anden ting er det at jeg kaster 90% af alt hvad jeg spiser op igen. Lidt råd til hvad der kunne bare hjælpe lidt på kvalmen.
  Træning og kost er en stor del af mig og min mands liv, så der er svært når kyllingen og grøntsagerne kommer op igen og derved forsvinder alt energien til træning. jeg går 100% ind for træning under graviditet men når man kommer over kvalmen og trætheden så det at komme igang på den bedste måde for den gravide og babyen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteD

  Jeg vil super gerne igang med at træne, er nu 12+5 og vil gerne styrke min krop til at holde bedre og længere i graviditeten samt fødslen. Da vi har været i fertilitetsbehandling har jeg måske været ekstra bekymret osv., men mangler virkelig inspiration til hvilken træning der styrker, ryg, lænd, mave, men også kondition osv., har hørt løb og andre sportsgrene hvor man “støder” ikke skulle være så godt, men ved intet om det. Første graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg træner mine skrå mavemuskler ved at stå op med en kettelbel i hånden og bøje til siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvilke øvelser er gode for at undgå skavanker (bækkenløsning etc) 🙂 og er der grænser for cardio?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin Mette, og tillykke med at du skal skrive en bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg vil fraråde alle gravide på det kraftigste at træne mavemuskler under deres graviditet, da det kan medføre rectus diastase, – som er adskillelse af mavemusklerne under graviditeten, disse samler sig dog ikke igen ved rectus Diastase! Og det er meget svært at få dem til at “samle” sig igen efterfølgende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er ikke gravid, men vil blot sige tillykke med bogen 🙂 Når jeg bliver gravid, vil jeg helt klart gerne læse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er ikke gravid endnu, men vil gerne høre om man må træne mave ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotus M

  Jeg er ikke i tvivl om, at motion er godt for både mor og barn. Gør da selv en indsats med moderat til (nogen gange) hård træning. Min graviditet må ikke stoppe mig i at lave det jeg holder så meget af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FE

  Jeg vil gerne blive ved med at træne og løbe men synes ikke rigtig at jeg har overskud til det eller tør løbe så meget som jeg plejer.

  Jeg er i 9 uge og skal gerne løbe halvmarathon 24/4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kom gerne ind på alt fra kost ergonomi yoga styrke/funktioneltræning til vejtrækningsøvelser…
  Jeg trænede op til min graviditet, fik begyndende bækkenløsning iflg lægen. Kunne jeg ha imødekommet det på nogen måde via træning.
  Stoppede alt aktivitet, fra dag til dag. I såfald, bevarede JEG appetitten som da jeg trænede og tog 47 kg på. . (Min erfaring, for beholdte mine kostvaner nogenlunde…) Hvordan starter man op efter fødsel uden på/inde i, på den mest hensigtsmæssige måde A til Å Held og lykke med bogen. Og tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg mangler gode øvelser til lænden der er til at lave med maven samt et let program der kan holde kroppen lidt igang selvom man har enormt lidt energi.

  Jeg når nok ikke at bruge bogen til denne gang men mon ikke vi skal have et barn mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg har været lagt ned af overvældende træthed fra dag 1og føler ikke det vilde overskud til træning. Jeg har ellers trænet meget inden jeg blev gravid både løb (inervaltræning); cykling og svømning. Jeg kunne godt bruge en form for træning der ikke kræver så meget tid og energi, da meget af min fritid nu bruges på at sove.
  Desuden er jeg i tvivl om hvor meget jeg må presse mig selv når jeg løber og er løb overhovedet godt når man er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mette.. Graviditet er fantastisk – men gud hvor sker der meget med kroppen.. Har aldrig gået voldsomt op i træning, måske grundet at jeg altid har været meget slank. Men pludselig sidder jeg arbejdsløs og sygemeldt med bækkenløsning, i en krop som bare vokser der ud af.. Det er selvfølgelig fantastisk at se maven blive flot og stor, men ….. den bliver også lidt træt, der kommer strækmærker og så stiger vægten ret hurtigt :/ nu har jeg meldt mig ind i fitness, for at cykle.. Ved godt jeg ikke kan lave en masse træning og skal tænke på mit bækken, men jeg kunne da godt tænke mig at komme lidt op af sofaen. Jeg kunne godt bruge noget inspiration til at holde kroppen lidt i form trods brækkenløsningen. Den gør desværre at jeg ikke kan gå ret langt uden at få ondt. Håber der kommer noget inspiration fra dig, enden bette pigen kommer til verden, så jeg når at nyde godt af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne auran pettersen

  Jeg har en sønn på 7 måneder. Trente så mye som mulig i svangerskapet. Gikk over til fullkropp 3 dager i uken, i stedet for 5 dagers splitt som tidligere.

  Jeg droppet intervallene, da det er viktig å ha et tilstrekkelig oksygenopptak for barnets skyld. Holdt meg til kardi .med moderat intensivitet ( gikk aldri over 180 i puls, min maks er på 205-210)
  Jeg fokuserte også på kjernemusklatur og mye rygg og baseøvelser som benk,knebøy og marløft ( for å stabilisere for vekten i mage og bryst) i tillegg hadde jeg noen faste øvelser for bekkenet 🙂

  Jeg slet med kvalme de første 15 ukene, men trening hjalp noe mot den! Frisk luft er alltid godt!

  Jeg passet på og ikke bli overopphetet under treninf, og tok det rolig de 5 ukene jeg var i karibien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved der er mange som er i tvivl om, hvordan man må træne mave når man er gravid. Tak for hjælp med øvelser efter graviditet! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Catharina

  Jaaaaa, endelig en der faktisk ved noget brugbart om træning for gravide! Jeg er selv i uge 26, og har haft SÅ svært ved at finde aktuel brugbar information om træning for gravide, hvilke desværre har resulteret i en smule stillesiddende første halvdel, fordi jeg ikke har turde ret meget. Må man løfte tungt over hovedet?
  må man squatte?
  Må man “presse” sig selv?
  Må man træne mave, og i så fald hvordan?
  Må man lave yoga hvor man ligger på maven?

  Det er simpelthen også bare så underligt at man næsten ikke kan få noget træningstøj til os gravide som er bare lidt større end en størrelse XS, som er til at betale! Det er mig en gåde!

  Og stort tillykke smukke Mette, hvor bliver det bare dejligt for jer 🙂

  Dit indlæg kommer SÅ belejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak for de fine inputs! De kommer alle med i bogen, og så kommer der også en lille guide til træningstøj 😉 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er gravid i 7. Uge og har meget kvalme, svimmelhed og træt. Hvordan overvinder men det og hvordan/hvad må man træne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaMølskov

  Hej Mette.
  Er glad for at man nu kan få lidt hjælp til træning og graviditet.
  Jeg er gravid i uge 15, og har ikke lavet meget de første par måneder pga kvalme, opkast osv. Men vil gerne igang igen, men synes energien er helt væk og har svært ved at tage mig sammen til at komme afsted og samtidig er jeg i tvivl om hvor meget jeg må lave.
  Når du nu svarer på spørgsmål og skriver om din egen træning og graviditet, hvor får du så din viden fra? Er der eksperter med på sidelinjen eller hvordan fungerer det 🙂
  Glæder mig til fortsat at følge dig og pøj pøj med din graviditet. Hvor langt er du forøvrigt henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Ida,
   Håber kvalmen er ved at fortage sig. Min egen er heldigvis forsvundet helt nu. 🙂
   Bogen bliver skrevet udfra mine egne og andre gravide kvinders erfaringer. Både dem der har været aktive og mindre aktive. Derudover har jeg en jordmorder og en osteopat på sidelinien. Der vil desuden blive inddraget viden fra diverse tilgængelige studier og taget højde for sundhedsstyrelsens anbefalinger.
   Jeg er i uge 24 nu 🙂 God påske !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er en rigtig løbepige og vil gerne vide ALT om hvor meget løb der er ok som gravid 🙂 tak for en inspirerende blog! Knus fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TrineJ

  Jeg er selv gravid og venter en lille pige om 12 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bidstrup Kjeldsen

  Hej Mette.
  Skønt at du vil skrive om emnet.
  Jeg er vant til at træne 4-6 gange i ugen og elsker at træne. Jeg er nu gravid i uge 17 og begynder nu at være udfordret mht træningen. Jeg har trænet stort set som jeg plejer indtil nu, men har fået besked af lægen på at skrue lidt ned for træningen nu, da jeg har haft små blødninger efter hård styrketræning(squat med mange kg).
  Jeg vil rigtig gerne fortsætte med træningen hele vejen igennem træningen, men har nu brug for alternativer og gode ideer til øvelser jeg kan lave. Kan du hjælpe mig? 🙂
  De bedste hilsner fra Susanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej! 🙂 jeg synes det var så svært at finde nogle gode trænings former som skånede ens bækken/lænd da jeg var gravid, og vil rigtig gerne have nogle til næste omgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej! 🙂 jeg synes det var så svært at finde nogle gode trænings former som skånede ens bækken/lænd da jeg var gravid, og vil rigtig gerne have nogle til næste omgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Hej 🙂
  Kunne godt tænke mig nogle øvelser, som er gode til at styrke bækkenet.
  Derudover øvelser hvor du kan presse dig selv styrkemæssigt uden at overanstrenge den gravidekrop for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vil gerne vide hvor meget det er okay at presse sig selv ( kondimæssigt). Er vant til at dyrke en del motion, har så været dårlig i de første måneder og er nu med igen. Det kan mærkes på kondien men hvor meget er okay at presse sig selv på løbebåndet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeidiMarie

  Hej 🙂 jeg kunne godt tænke mig at vide noget omkring hvorvidt jeg må styrketræne(tung Styrketræning) i forbindelse med projekt baby, og om ægget har svære ved at sætte sig fast så?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

See you next year marbella fitness camp