Følelsen af ikke helt at kende sin krop længere

Tøj til graviditet og bagefter

 Mads Nørgaard Kjole – Pieces Kimono – Pavement Sko
Det her indlæg har jeg virkelig set frem til at dele med jer. Et skriv og ikke mindst spandevis af outfit-billeder af tøj til graviditet og bagefter. For hvis du minder bare en anelse om mig, er du heller ikke just interesseret i at spendere en formue på graviditets tøj. Én ting er at meget af det er gyseligt, i hvert fald efter min smag. En anden ting er at brugsperioden er begrænset. Jeg føler det er spild af mine penge. I stedet er jeg tilhænger af at finde almindelige styles, som fungerer med mavsen. Og som man kan fortsætte med at bruge, når kroppen skrumper igen. I må endelig fatte tasterne hvis i har spørgemål til noget af tøjet, pasform eller størrelser <3

Minimum Kjole – Minimum Strik
Minimum Kjole – Global Funk JakkeMoves by Minimum KjoleMoves by Minimum Kjole – Minimum Strik – Puma Sko (lignende)

Samsøe Samsøe Kjole Ichi Kjole – Pavement Sandal Ichi Kimono – Ichi KjoleIchi Kjole

Mangler du nye sko til alle lejligheder? Se mere her

13 kommentarer

 • Rikke

  Hej Mette. Jeg har det ligesom dig, at jeg ikke vil bruge for mange penge på ventetøj. Jeg venter mit første barn, så jeg er lidt i tvivl hvad man gør med ammetøj, når den tid kommer. Bruger du penge på ammetøj, eller går du i dit “almindelige” tøj? Måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men håber du vil svare 😊 Og tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Rikke,
   Dejligt du kan lide bloggen og tillykke med graviditeten.
   Sidst brugte jeg næsten kun almindeligt tøj. Jeg supplerede med 3-4 amme-toppe fra H&M, og så bruge jeg dem med en nederdel/jeans og en cardigan/trøje. Det fungerede super fint for mig.
   Nu er der kommet en del slå-om kjoler på mode siden sidst jeg ammede, så det kunne jeg også forestille mig er praktisk med en af mine toppe fra H&M under.
   Jeg har også en buksedragt i skabet, som jeg tror bliver god. Det er denne https://www.lykkebylykke.dk/shop/ichi-buksedragt-lima-20835p.html 🙂
   Rigtig skøn dag til dig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvilken str er din grønne minimum kjole ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det et en str. Small 🙂 Der er god plads i den, jeg er sikker på at jeg kan passe den helt til termin. Men også bagefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor kan den fine ichi kjole købes? Den mørkeblå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  TAK 🙏 Hvordan sidder de to striktrøjer på maven? For mange af dem jeg har fra tidligere (andre mærker) sidder sådan lidt underligt midt på maven, så dem gemmer jeg til efter fødslen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Selv tak Sofie, beklager den noget lange svartid. Jeg har haft så meget at se til med lanceringen af mit eget sportstøj.
   Det må du undskylde.
   Jeg synes de begge sidder super fint på min mave. Også selvom den er stor nu. Den ene er kortere end den anden, men det syne jeg kun pynter for så kan man faktisk se at jeg er gravid og ikke bare har spist rigtig meget kage. 😉
   Den brune som går under maven er nu også fin, man skal bare være indstillet på at komme til at se lidt stor ud. Men det er nok efterhånden svært at komme udenom, i hvert fald med min størrelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt indlæg. Jeg kan sagtens finde al tøj, ala det du viser. Men intet træningstøj! Hvor køber du det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg bruger naturligvis mit eget 😉 http://www.eyda.dk
   Jeg er stor tilhænger af seamless både under graviditet og bagefter, da der er enormt meget stretch i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Adelaide Mouritzen

  Den farverige kimono der har været så populær henover sommeren ku’ jeg til gengæld godt forestille mig kunne være et hint, til en langærmer indenunder og et par jeans👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Adelaide Mouritzen

  Skønt med alle de lange sommerkjoler og skøn ide med en strik udover, men vi må også bare se i øjnene at sensommeren varer for evigt. Dertil findes de tykke strømpesokker, men efter min mening passer det bare ikke godt til den tynde lange sommerkjole 🙈
  Jeg tror ikke vi kan undgå de dødsyge graviditetsjeans, med en stor strik over 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Du har så meget ret. Det ødelægger lidt kjolerne med tykke strømpebukser.
   Jeg er igang med at jagte leggins der kunne være smukke med strik, skjorter mm. Stadig ikke fan af graviditetsjeans, vi må se om jeg ender i dem alligevel hehe. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Følelsen af ikke helt at kende sin krop længere