Udendørs træning med seje piger

Ting jeg gerne vil være bedre til

metteMit hovede er sådan et der kører derud af. Tankerne flyver afsted det meste af tiden. Når jeg dagligt lufter vores hund, kommer jeg jævnligt til at tænke på ting, jeg gerne vil være bedre til. Så nu har jeg valgt at skrive dem ned, så er det lidt nemmere at holde mig selv op på.

Crossfit vil jeg rigtig gerne lære! Martin som er instruktør på Marbella Fitness Camp, underviser i crossfit. Sidst jeg afholdte camp deltog jeg på en af crossfit timerne, og var vild med det. I torsdags var jeg afsted til min første crossfit time i Aarhus, hvilket var super fedt. Jeg vil rigtig gerne lære at udføre snatch, som jeg synes ser mega cool ud!! Jeg har nævnt det før, men hvis i ikke har set dokumentaren ‘Fittest on Earth’! Så gør jer lige selv den tjeneste at se den. Der er garanti for at træningsmotivationen stiger!

Contour ser bare så flot ud, hvis man altså er god til det. Jeg har haft et cream contour fra Anastasia, men må nok sande at jeg bare er mere til pudder. Derfor har jeg lige købt pudder contour også fra Anastasia, så nu skal der øves. Jeg foretrækker at min makeup er forholdsvis naturlig, men synes stadig at det kan være rigtig pænt med contour, hvis man ikke overdriver det.

Komplimenter er så skønne at få. Da jeg var i USA fik vi ofte søde ord fra andre mennesker. Også piger som vi mødte i træningscenteret. Hvor skønt er det ikke? En pige jeg ofte ser det sted jeg træner, har over det sidste år tabt sig utrolig meget og er kommet i en flot form. Næste gang jeg ser hende, skal hun have at vide hvor sej hun er! Hvorfor er det så grænseoverskridende at give komplimenter?

Nyhederne vil jeg rigtig gerne se eller læse hver dag, men med fart over feltet så glipper det af og til. Selvom jeg altid har været imod det har vi netop fået tv i vores nye køkken, så vi kan se nyhederne imens der bliver lavet aftensmad. Reglen er dog ingen tv når vi spiser!!

Ikke at bruge telefonen om aftenen I kender det sikkert, at man nogle gange sidder med hovedet begravet i telefonen. Pludselig er der gået flere timer. Sådanne dage har jeg lyst til at slå mig selv i hovedet. For det første har jeg brug for at slappe af, hvilket jeg ikke gør når jeg sidder med min iphone. For det andet så vil jeg gerne slå et slag for at være social. Som blogger bruger jeg min iphone, mac og mit kamera utrolig meget. Det kan også være svært at skelne mellem arbejde og fritid, for ofte jeg kan jo rigtig godt lide mit arbejde men om aftenen skal det helst lægges væk, så jeg får fyldt nu energi på til næste dag.

Sponsoreret/Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udendørs træning med seje piger