Træningsdagbog uge 3 og en skade! Øv

Til kæresten der træner, på valentines dag

Annonce for bodystoredk
bodystore

Der er delte meninger om valentines dag d. 14 februar, men jeg hopper i med begge ben. For hvorfor ikke fejre kærligheden når der byder sig en lille ekstra chance for det? Nogle tænker at de hellere vil inviteres ud en anden dag, eller have blomster uden anledning, men det kan man vel stadig godt? Når man er blevet forældre har man, om man vil det eller ej mindre tid til at være kærester. Derfor synes jeg valentinsdag er en fin lille anledning til at sætte fokus på hinanden.

Vi har ingen traditioner på dagen, nogle gange har vi spist ude andre gange har vi hygget med film og slik. Vi har af og til givet hinanden gaver, men ikke altid. Sidste år gav jeg Lasse en ny læderrem til hans garmin ur, den blev han vildt glad for og har brugt den lige siden. Gaver til mænd er bare ikke altid lige nemt, især ikke hvis det bare skal være en lille ting. Så indlægget her er dedikeret til dig der vil finde en lille gave til din kæreste som træner. Jeg tør næsten love at han bliver glad for det meste.

1. Energidrik fra Nutramino. Måske kunne man købe en hel kasse til kæresten? Lasse ville uden tvivl blive rigtig glad! Tro mig de er så gode, når Amilia af og til sover dårligt om natten.
2. En hoodie fra Under Armour til 489kr, er det ikke en god pris for sådan en fin en? Og så kan den både bruges på vej til træning, og derhjemme når der skal slappes af. Mænd i træningstøj det er altså lækkert. Eller er det bare mig?
3. Okay denne her tænker jeg, kunne være sådan en sød lille overraskelse om aftenen. Et lækkert fodbad må ikke undervurderes. Sidst jeg fik fodbad var til et Meraki event, hvor jeg efterfølgende tænkte dét skal jeg gøre noget mere. Hvorfor får man det ikke gjort? Baby foot pakken her, har jeg faktisk også testet for nogle år siden. Den giver de blødeste fusser.
4. En nike t-shirt med teksten ‘weight lifting’ eller en lignende fra under armour kunne også være en fin gave der ikke sprænger budgettet. Henholdsvis 279,- og 229,-
5. Måske mere romantisk selv at tilbyde kæresten en omgang massage, men i forbindelse med træning er jeg sikker på han bliver ret glad for form rolleren.
6. Protein pulver, en lille men ikke desto mindre god gave. Træls at bruge penge på selv, men mange fyre vil formentlig ikke undvære det.
7. Pandekage mix med protein nutella og sukkerfri sirup. Helt sikkert et hit, hvis du ovenikøbet går i køkkenet og laver dem til ham.
8. En pakke proteinbars, altid gode (og lidt farlige) at have liggende. 😉

#bodystoredk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træningsdagbog uge 3 og en skade! Øv