Frugtugle til vuggestuen

Strygefri navnemærker til vuggestuen

Reklame for Identiketter

Forleden kom Lasse og Amilia hjem fra vuggestuen på cykel, og meddelte at de havde mistet en trøje og nogle strømpebukser. Øv altså, men sådan går det jo af og til med de små. I det mindste var det ikke fordi jeg havde glemt at sætte navnemærker i tøjet. Amilia havde simpelthen kylet det af cyklen på vej hjem haha. Det må være en reminder om at den cykelkurv skal installeres snart.
I vuggestuen har vi faktisk ikke mistet noget, siden jeg er blevet god til at sætte navnemærker i hendes ting. Det kan jo være en dyr fornøjelse at miste, gummistøvler, termotøj, sandaler, regntøj, jakker og generelt bare hendes tøj. Og en skandale at miste en af hendes elskede barmser.

Da jeg fik et vuggestuebarn og skulle undersøge mulighederne for navnemærker, var det en kæmpe lettelse at se at man i dag kan købe strygefri navnemærker hos Identiketter.dk. Hvis man så vil være endnu smartere end mig, så sætter i dem på vaskeanvisningen i tøjet, eller et tøjmærke for så ryger de ikke af i vask. Amilia er nu 2 år, og det er først nu gået op for mig at de selvfølgelig skal sidde der. Man kan nemlig risikere at limen i klistermærkerne ellers bliver opløst ved vask.
På navnemærkerne kan man selv vælge design og ovenikøbet en figur, så børnene nemmere selv kan kende mærkerne og deres ting.

Sammen med navnemærkerne, bestilte jeg også minilapper. En mindre udgave, som Amilia valgte bl.a skulle placeres på foden på hendes ballarina elefant. De passer også rigtig godt til hårspænder, pandebånd og solbriller kan jeg tippe om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frugtugle til vuggestuen