Træningsprogram til hjemmetræning

Stockholm tur/retur

image1-2Dagen igår blev spenderet i Stockholm. Jeg måtte op kl. 03.30 om natten for at nå mit fly alt for tidligt om morgenen. Faktisk er jeg ikke særlig god til ikke at få sovet mine 8 timer. Så jeg var klar over at dagen ville blive en smule lang, med udsigt til først at ligge i min seng igen kl. 01.00.

I midtbyen mødtes jeg med Johanna og fotografen. Dagen stod nemlig på fotoshoot for træningstøjet Gymshark. Tøjet er netop blevet lanceret i Skandinavien efter at have haft stor succes i USA.

Billederne blev taget på forskellige locations rundt omkring i Stockholm. Både inde og ude.  (Det var sindssygt koldt udenfor, så vi måtte skiftes til at få skudt billeder for at få varmen i en bil parkeret ved siden af haha!)
Fotografen Oskar Bakke var ernomt dygtig, så nu jeg glæder mig meget til at vise jer resultaterne.

Fra Stockholm og videre til Berlin. I sidste uge satte jeg en tur til hertil på højkant i samarbejde med Cashback app. I dag har jeg fundet en vinder som er Sabrine Jensen, stort tillykke!!!!! Jeg har netop sendt dig en mail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træningsprogram til hjemmetræning