Nu kan julen (og baby) bare komme

Søvnløshed og graviditet

Annonce for Bio-oil

Uret siger 02.50, jeg har ligget vågen næsten to timer nu. Jeg husker det fra sidste graviditet, da terminsdatoen nærmede sig. Problemer med at sove, ikke med at falde i søvn der kl. 22.30 men problemer med at blive ved med at sove. For jeg vågner efter et par timer, føler mig frisk og udhvilet. Pokkers irriterende. Nogle mener at man forbereder sig, på den begrænsede søvnmængde med baby. Om jeg tror på den ved jeg snart ikke. Nærmere tror jeg på, at det handler om at jeg efterhånden er så spændt, at jeg ikke kan være i mig selv. Tanken om at han kan komme når som helst, og i princippet også om små 3 uger hvis jeg går to uger over termin er virkelig skør. Kombineret med overfladisk søvn, da min krop hurtigt bliver træt af de få stillinger, jeg efterhånden kan ligge i om natten. Åh hvor jeg glæder mig til, at det ikke tager 45 sekunder at vende sig fra den ene side til den anden. Om dagen arbejder jeg jo stadig. Drømmer mig et sted hen, hvor jeg kunne nyde fire ugers barsel inden termin. Hygge mig med bøger, gåture og babyshopping. Jeg mærker tydeligt, hvorfor man holder fri den månede før. Så jeg forsøger også at være bare lidt godt ved mig selv. Nuppe en powernap midt på dagen, lægge mig ned når lænden fortæller, at jeg har siddet på kontorstolen foran skærmen alt for længe. Jeg har fået mig en gang graviditetsmassage, og Lasse er sød til at massere mine ben inden vi skal sove. Badekarret herhjemme bliver fyldt et par gange i ugen, dét nyder jeg virkelig.

Baby er nu 3300 gram i følge min jordemoder. Og nogle dage føles det som om at han tager et ordentligt ryk. Maveskindet klør afsindigt, og de sidste to dage har jeg endda følt at det strak i huden helt omme fra min lænd. Ønsket om tigerstriber er ikke eksisterende, så jeg smører min hud flere gange dagligt i forsøg på at gøre en indsats. For det bekymrer mig at jeg muligvis kan gå hen og være gravid 3 uger længere, end jeg var det sidst. Hvad betyder det for min hud? Som i ved bruger jeg bio-oil, da min erfaring med olien fra sidste graviditet er god. For mig var den et hit, og noget jeg ikke vil undvære. Og så er den løsningen på den frygtelige kløe der opstår indimellem på mit hårdt belastede maveskind, og ikke mindst min barm. Jeg føler den gør mig mere elastisk. Den er en af mine daglige rutiner, en af de ting jeg gør for at være god ved mig selv.

Vind Bio-oil til en gravid mave, strækmærker eller ar

Og så har jeg fået lov at udlodde en gaveæske med selvsamme. Så er du også vild med bio-oil, så giv mig en melding i kommentarfeltet. Om du vil bruge den til en gravid mavse, til strækmærker, ar eller andet. Det er op til dig. Blot du skriver nedenfor at du ønsker at deltage, og muligvis også hvorfor. Så trækker jeg en vinder om præcis en uge.
03.09 siger uret nu. Stadig ikke træt, men måske man bare skulle forsøge at lukke øjnene og hvile. Hvem ved om han beslutter sig for at komme imorgen?

62 kommentarer

 • Anita

  Også til slutspurt i graviditet, har 19 dage til termin. Kan nikke genkendende til dit søvnmønster😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville vildt gerne vinde gaveæsker med bio-olien da jeg allerede meget tidligt i min graviditet er blevet større end jeg havde regnet med og det belaster huden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Til strækmærker efter graviditeten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde den lækre olie til min gravide krop! Det er min første graviditet og jeg vil selvfølgelig gøre et forsøg på at mindske strækmærker, og der til har jeg kun hørt godt om Bio Oil 👏🤰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Til strækmærkerne efter fødsel 🤗💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er nu i uge 38 og kan udemærket nikke genkende til søvnløshed og en træt krop.
  Jeg er så spændt på at møde vores lille dreng og opleve en fødsel for første gang.
  Jeg elsker at være gravid, men jeg savner min egen krop og mine løbeture som var min terapi indtil september hvor jeg måtte omlægge mit løb til lange gåture og øvrig træning.
  Selvom jeg har været flittig til at smøre mavsen med olie dagligt har jeg alligevel fået en del tigerstriber på min ellers nydelige mave.
  Så jeg er nu villig til at prøve nye produkter i kampen mod de mange mærker og vil utrolig gerne vinde gaveæsken fra Bio oil.
  Glædelig jul til alle🎄🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fik kogende vand over min mave for tre år siden og fik et brandsår på størrelse med støvlelandet Italien, der stille blev til et mørkt ar 😔 Det gjorde afsindigt ondt, men jeg smurte det med Bio oil hver dag, og i dag kan man slet ikke se mit lille uheld 🌟 Nu er jeg selv gravid i uge 24 og mit maveskind klør afsindigt, og jeg kunne virkelig godt bruge Bio oil igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nelly

  Jeg bruger bio oil til min sarte hud, som er ekstra udsat her om vinteren. Det kunne være lækkert at vinde en til at få fyldt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Bio Oil til strækmærker på mine hofter😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil bruge det mod strækmærker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Vestergaard

  Jeg bruge det til strækmærker og som en dejlig forkælelse til min krop.
  Ønsker dig en god jul samt pøj pøj med at der snart kommer gang i fødslen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kender det alt for godt med at lægge vågen om natten, og jeg har først termin til marts.. så synes lige det er tidligt nok kroppen skulle forberede sig 🙈 men jeg ville bruge olien på min mave, som jeg i forvejen gør, men løber snart tør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannie

  Vil bruge det både til strækmærker og en masse gamle ar som jeg fik efter skoldkopper i en sen alder – ville være guld værd at prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er gravid med mit første barn i uge 26, så jeg vil være en flittig bruger resten af graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil bruge den på mine bryster, som desværre fik lidt strækmærker efter mælken løb til 😣 har brugt bio-Oil på maven igennem helt graviditeten, og har ingen strækmærker fået på maven 😃 havde ikke skænket det en tanke at de kunne dukke op på brysterne 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abicilla

  Jeg vil bruge det til mine strækmærker , samt ar🙏🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Til strækmærker og tør hud 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Til meget tør hud! Har næsten brugt min bio oil op, og kunne være lækkert at få en til. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Brugt den under begge graviditeter og også efterfølgende. Super god olie og absorberes hurtigt 👌🏽 Vil jeg da altid gerne vinde ☺️ Rigtig god jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Til vintertør hud 😍👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er selv gravid med termin midt januar😍. Kæmper også med stramt stramt maveskind og efter en L**** graviditet, er strækmærker det sidste jeg ønsker🤞🏼🤞🏼🤞🏼
  Ligesom dig, sluttede min førstw graviditet med Hollie også lidt tid tidligere end forventet, så jeg frygter hvad skindet egentlig kan holde til😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  I håb om at undgå strækmærker i graviditeten😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er gravid for første gang og er i 16+3 i dag- bruger selv bio-Oli forsi jeg så du have anbefalet det, du er et kæmpe forbillede med din træning og den måde du lever på under din graviditet og din bog gravid og fit er et hit herhjemme.

  Jeg ville bruge olien til at smører min tykke mave ind , tro mig selvom jeg ‘kun’ er i 16+3 er min mave allerede så stor at folk tror der er tvillinger 😱🤪 en af mine store bekymringer har fra starten været de forbandede strækmærker, jeg krydser og håber på ikke at få dem og håber på at bio-Oli hjælper mig ligeså godt i gennem som den har gjort med dig 🙏🙏🙏
  Tak for inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige. Bio-Oil er et vidundermiddel, jeg brugte det i min graviditet til min mave og jeg gør det fortsat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Olesen

  Jeg ønsker mig bio-olie til min gravide mave (17+2) som så småt begynder at vokse. Har snart tømt den jeg har😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Førstegangsgravid og kunne godt bruge det 🤰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIne

  Jeg ønsker mig bio Oil til min gravide mave 🤰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ja tak🙋🏼‍♀️ Jeg kunne godt bruge sættet til min hud, efter flere års overvægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Andersen

  Efter en graviditet med en meget stor mavse til sidst, så vil jeg meget gerne bruge olien på de mærker, det efterlader ☺️👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Ja tak – vil bruge det på mine ben/baller/lår ved strækmærker og lidt på maven efter min datter kom til verden i år ✌🏽
  God jul ! 🎄🎅🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Rosengreen

  Jeg vil utrolig gerne vinde den lækre olie. Den skal bruges til min gravide mave som er i uge 25. Det er første graviditet, så ingen tidligere erfaring. Men håber da også at kunne holde tigerstriberne væk hvis jeg var så heldig at vinde 😍🤞🏼👶🏼🤰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Fogh

  Jeg fødte en dejlig, lille pige for 6 uger siden, og har i den forbindelse fået lidt strækmærker, jeg gerne vil smøre Bio-Oil på 👏🏼🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil elske at vinde denne olie, ganske enkelt fordi den er så lækker til ansigtsolie og er sikker på den vil holde min hud pæn🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bækgaard

  Jeg ville ønske at kunne bruge en bio-Oil til min gravide mave😍 Forsøger altid at skubbe velvære ind i aftenrutinen omkring maven – lige nu er det pokkers hårdt pga en nerve der sidder fast i balden og plukveer – men, det ender jo altid med noget godt i sidste ende!😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ønsker mig bio Oil til min gravide mave 🤰🏼🤩 Føler også at huden er ved at sprække 🤭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Pedersen

  Jeg ønsker at deltage, og vil bruge den til mine strækmærker 🎄🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Uh, det ville jeg gerne vinde til mine ar/strækmærker.
  PS! Glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Troelsen

  Sikke en lækker konkurrence☺️ Jeg ELSKER bio-Oil kg bruger det hver dag. Jeg bruger det til min gravide mave👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, hvor ville jeg dog bruge den på min gravide og efterhånden meget store mave! Tanken om at den skal vokse i næsten to måneder mere er helt skræmmende 😂🤰🏼🤷🏼‍♀️ Og du er ikke den eneste søvnløse, smukke Mette! God jul til dig og familien ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Paulsen

  Jeg ville bruge den på lår og numse. Er kommet godt igang med vægttab og træning, og føler virkelig at huden trænger til ekstra pleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Jeg vil bruge den til min gravide mave 😍 jeg er kun 13 uger henne, men jeg kan jo lige så godt starte med at forebygge tigerstriberne 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den ville jeg gerne prøve på min gravide mavse 🙂 jeg er 30+0 i dag og pt stadig ingen strækmærker 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil bruge det til mine strækmærker i håb om de vil blive lidt mindre tydelige 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den vil jeg meget gerne vinde 🤞🏼
  Har netop fundet ud af at jeg er gravid med mit første barn og har fra flere af mine veninder kun hørt godt om Bio-Oil og hvad det kan gøre for strækmærker. Det ville være en dejlig ekstra julegave, selvom jeg i år allerede har fået det største ønske opfyldt 👶🏼🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er gravid med lillesøster og min efterhånden ret pressede mave ville virkelig sætte pris på det 🤞🏼☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Det vil jeg mægtig gerne vinde den. Har netop brugt den første flaske jeg købte og har stadig 3 mdr tilbage af graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hollie

  Jeg har hørt så godt om bio-oil, det ville være fantastisk at vinde og kunne afprøve det på gamle ar❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Rasmussen

  Jeg vil bruge den til min gravide mavse 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har hørt så meget godt om Bio-Oil! Jeg kunne godt tænke mig at prøve det på min mave igennem min graviditet!😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Strækmærker…. Det kunne være fedt at få så lækkert et mærke til at prøve af på strækmærkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ville være perfelt til at komme nogle af alle mine ar til livs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin

  Den kunne jeg godt bruge! Er i uge 23 med vores lille babydreng 😍 Ps. Elsker at følge med herinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Skaaning Schiøtz

  Jeg ville forære mig selv den , til min baby mavse 🙏🎁💫❤🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kunne godt tænke mig at forære min mor den som døjer med slem psoriasis og mange ar deraf. Har hørt meget godt om olien, så tænker den kan hjælpe hende🤞🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Jeg smører faktisk min barm ind hver aften, men måske det kunne være en ide at bruge bio-oil i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skal bruges til ar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Har 5 uger til termin med vores lille søn. Fødte første gang i uge 36, så er SÅ spændt på, hvor længe jeg kommer til at gå denne gang, samt hvordan maveskindet reagerer – ville være fantastisk at afprøve Bio-oil🌟😊🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er gravid for første gang, og nu hvor jeg er halvvejs, og maven begynder at bule, ville det være fantastisk at kunne pleje den stramme hud på maven. Har hørt så meget godt om olien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Er selv tredjegangsgravid i uge 34 og kan nikke genkendende til frygten for tigerstriber. Slap de to andre gange, så denne gang går jeg også all ind på olie. En gaveæske med biooil ville derfor være kærkomment 🤞🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg vil forære min kæreste en bio-oil – han døjer meget med at få tydelige ar efter de mindste ting (små forbrændinger, rifter, osv.). Tænker, den olie kan gøre underværker for hans hud 🙆🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Planlægger at blive gravid (første gang 😱) om ikke så længe. Det lyder til, at en bio-oil er en mist under graviditeten 😍 tak for tip, og god jul til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det lyder som en god olie! Den kunne jeg godt tænke mig at vinde😊
  Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nu kan julen (og baby) bare komme