Sukkerfri flødeis

Skotske æg i ovn

Skotske æg i ovnSkotske æg i ovn er noget Lasse har introduceret mig for. Faktisk er det også altid ham der laver dem, men tror jeg kaster mig ud i det næste gang efter at have overværet ham i køkkenet. Det så nemlig super nemt ud. Vi plejer altid kun at spise 1-1,5 hver da det virkelig er en mættende proteinbombe. De kan heldigvis sagtens gemmes i køleskabet til dagen efter.

Ingredienser skotske æg i ovn
500 g oksefars
5 æg
1 bundt frisk persille
4 Forårsløg eller 1 alm. løg
1 rød peber
Salt
Peber

Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Kog de fem æg i 5 minutter (tilberedes yderligere i ovnen)
3. Bland oksefarsen med hakket persille, hakket løg, hakket peber, salt og peber. (Tilføj gerne ander krydderier hvis du synes)
4. Lav 5 klumper fars af 100 g. Hver klump lægges på et stykke film og bredes ud.
5. Placer et kogt og pillet æg på farsen, og klem herefter farsen fast rundt om ægget. Vær ekstra opmærksom på samlingerne.
6. De 5 farsklumper lægges på en bageplade og sættes i ovnen i 30 minutter.

Vær gerne opmærksom på om der løber væske fra farsklumperne. Det kan være en god ide at hælde det fra undervejs, så klumperne bliver stegt og ikke kogt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Sukkerfri flødeis