Kold avocado suppe med kidney bønner

Sko jeg har forelsket mig i

sko
Så er miniferien snart ovre, fire dage med masser af tid med Amilia og familie. Lasse jobber oftest på helligdagene, så jeg bliver af og til overrasket når der pludselig kommer en helligdag da jeg ikke holder øje med det i kalenderen. I fredags havde jeg faktisk planlagt en masse arbejde som jeg måtte aflyse, da vuggestuen jo naturligvis holder lukket. I stedet røg vi en tur i svømmehallen med min mor. Det er enormt livsbekræftende at se hende sammen med Amilia. Om cirka en måned skal der svømmes hver dag i poolen. Min mor har inviteret hele familien på ferie, det bliver så skønt. Der til mangler jeg virkelig nogle sandaler. Jeg faldt over de håndsyede fra Beck Söndergaard som jeg vil have med mig. De findes i tre forskellige farver, så det har været svært at beslutte mig. Den pæne sorte sandalet fra Bianco har jeg lige klikket hjem, jeg er ret spændt på den og i får selvfølgelig et billede når de er ankommet.

Pavement rose suede ♦ Bianco pom pom sneakers ♦ Bianco sandaletter ♦ Zara baby sneakers ♦ Beck Söndergaard sandal

   

1 kommentar

  • Charlotte

    Hej Mette
    Hvornår startede hun i vuggestue? 😄 Ammer du stadig?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kold avocado suppe med kidney bønner