Om ikke at have sixpack året rundt

Skal jeg være mørkhåret?

IMG_5333

Okay mørkhåret et måske så meget sagt, men for mig som har været fuldstændig lyshåret siden dagen efter min konfirmation, er det en stor ting at få en anden farve.

Af en aller anden grund er jeg det sidste halve år, blevet afsindig træt af det lyse hår og look. Jeg trænger til noget mere kant og har forelsket mig i Tatjana’s og ikke mindst Mathildes smukke hår, som i kan se på billederne.

IMG_6589 IMG_6590 IMG_6864

Nu er jeg ikke så bekendt med hårfarvning og frisørteknikker, men måske nogle af jer er?
Er det striber jeg skal have i håret? Kan man gøre det på et enkelt visit til frisøren?
Og vigtigst af alt, kan i anbefale en super dygtig frisør i Aarhus eller Silkeborg?

Håber nogle af jer ligger inde med et par råd <3

7 kommentarer

 • samantha

  Jeg tror det ville klæ’ dig super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mette. Jeg vil helt klart anbefale dig PER i Aarhus på Store Torv. De er top professionelle og meget dygtige – jeg er super glad for at blive farvet der og man føler sig i meget trygge hænder 🙂 Må give dig ret i at Mathilde G’s hår er vildt flot men det lyse hår klæder dig nu rigtig flot! Held og lykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Pernille.
   Fedt med en anbefaling. Tak! Jeg har kun hørt godt om PER, så det kan være det bliver stedet!
   Jeg er fuldstændig forelsket i hendes hårfarve, så jeg kaster mig ud i det sidst på måneden. Nu har jeg haft det helt lyse hår i 13 år! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du skal være opmærksom på at dit hår har meget svært ved at holde på den mørke farve, eftersom det er blevet lysnet. Det er derfor vigtigt, at få noget pigment ind i håret, eftersom farven ellers bare ryger ud efter et par hårvaske (har selv prøvet det). Din frisør vil helt sikkert oplyse dig om det, og det er en god ide at tage en lidt mørkere farve end man lige regner med, og i nogens tilfælde kræver det striber over flere gange, for at få pigment ind i håret. Håber du finder en god frisør, og er sikker på det vil klæde dig rigtig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak for din besked! Det var da en ret vigtig information at få 🙂
   Det er skrevet bag øret og bliver helt sikkert vendt med frisøren.
   Tak julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kan helt klart afbefale dahl coffiure, http://dahlcoiffeur.dk/ i århus. hun er SÅ god og så sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om ikke at have sixpack året rundt