Når 12 ugers scanning ikke udelukkende er en god nyhed

Skal jeg på barsel?

Morgenen er tilbragt i langsomt tempo, efter en lang arbejdsdag igår der sluttede kl. 22.00 med dagens sidste møde. Det sidste lange stykke tid har jeg knoklet og arbejdet meget, så det er vigtigt for mig indimellem at være i stand til at skifte til 1. gear, og da især fordi jeg er gravid. Mine projekter giver heldigvis enormt meget mening i øjeblikket, noget som gør mig glad og da især Eyda, som mit hjerte banker umådeligt meget for. Når man netop har lanceret et sportsmærke betyder det naturligvis også, at jeg ikke kan gå på barsel. Ikke sådan en normal barsel, som de fleste kender til i hvert fald.
Billederne ovenfor at taget da jeg var på deltidsbarsel med Amilia, og sådan bliver det også denne gang. For heldigvis er systemet indrettet således, at dét kan lade sig gøre for os selvstændige. Når kalenderen melder december, slukker jeg for personlig træning. Selvom det er lidt stramt for mig at give slip på, så er det også det rigtige sted at skær fra. Mit blog-univers og Eyda skal køres videre på deltid, med lillebror i skødet, når han sover eller hvordan jeg nu får det strikket sammen denne gang. Det blive piv hårdt, det var det også sidst. Alligevel glæder jeg mig ubeskriveligt til det hele. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når 12 ugers scanning ikke udelukkende er en god nyhed