Jeg fandt festkjolen til min gravide mave

Simple tips til skønnere hud

Annonce for Neutral


I tirsdags rundede jeg de 30 år, en dag jeg tilbragte med Amilia og min bedste veninde Helene. Lasse desværre havde desværre et kursus på sjælland fra tidlig morgen til sen aften, men så var det heldigt at jeg kunne nyde dagen med mine yndlings piger. Selvom jeg nu har tre årtier på bagen, så brokker min hud sig stadig hvis jeg drosler ned på mine plejerutiner. Derfor investerer jeg gerne tid på at være god ved huden, især inden jeg går i seng. Har i lyst til at høre mere, har jeg lavet en lille video med mine simple tips til skønnere hud. God fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg fandt festkjolen til min gravide mave