Seamless workout clothes

Rejs langt væk billigt!

IMG_7807IMG_7805IMG_7806IMG_7804IMG_7803

Allerede et halvt år efter vi har været i Thailand, længes jeg efter at komme på ferie igen.
I år har jeg været i USA og Spanien to gange og har stadig to Spanien ture til gode. Dog har og er alle disse ture uddannelses- og arbejdsrelateredeture. Derfor glæder jeg mig allerede til det bliver December igen, hvor Lasse og jeg rejser langt væk og slapper af.

Selvom der er lang tid til, kan jeg ikke lade være med at begynde at lure på locations. Jeg har netop tilmeldt mig Secret Escapes nyhedsbrev, hvor man kan få op til 70% rabat på lækre rejser. Hotellerne er alle 4 og 5 stjernede. Der er alt fra oplevelsesrejser, daseferier til luksuriøse spaophold. Rabatterne er helt formidable og kun for Secret Escapes medlemmer -mon du tør lade være med at tilmelde dig? (Det er gratis)
Tilmeld dig her

Sponsoreret

2 kommentarer

 • Orv det ser lækkert ud! Vi har også planer om at rejse derned og holde jul samt nytår, i år 🙂 Hvor meget koster rejsen + flybillet, ca? kan se hotellet er meget billigt 😀 Hvor i Thailand var i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Vi var på Koh Samui. Jeg kan faktisk ikke længere huske hvad vi gav alt i alt for vores rejse, for vi var på flere locations.
   Men vi sparede mange penge ved at finde sådan et tilbud! Mener det var halv pris faktisk. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Seamless workout clothes