25% på mit træningsoutfit fra Puma

Redskaber til hjemmetræning

IMG_1605Nu har jeg jo efterhånden skrevet et par indlæg om hjemmetræning, da det er noget jeg selv praktiserer når der ikke er tid til en tur i fitness centeret. Forleden spurgte en af jer, om jeg ikke ville vise alle mine redskaber. Jeg har over tid samlet lidt forskelligt, når jeg er faldet over det og har derfor en god samling i dag. Min første investering til hjemmetræning var en TRX Suspension trainer. Jeg købte den i forbindelse med at jeg tog en uddannelse indenfor TRX. Den er helt fantastisk, da man kan træne hele kroppen i den. Den kan sættes over en dør, i loftet, i et træ eller lignende. Faktisk har jeg også en variant fra KO8, denne kan både bruges som TRX eller man kan sætte elastikker i, for at lave en anden form for træning. Jeg har dog ikke fået den testet ordentligt endnu. Udover de to slynger har jeg kettlebells, en pilates bold, en medicin bold, håndvægte, elastikker, en yogamåtte, kegler, 6 directions sliders, en foamroller og en sandsæk. Vi du gerne igang med hjemmetræningen behøver du ikke at investere i en hel masse på engang. En god start kan være et par kettlebells og en TRX (eller lignende).

Hvor kan du købe træningsudstyr?
Netto, føtex, tiger har sælger ofte simpelt træningsudstyr, som kan være fint til hjemmebrug. Der er dog ingen grund til at købe 1 kg håndvægte, hulahop ringe med vægt eller små håndtag til armbøjninger. Du får simpelthen ikke nok ud af den slags udstyr.
Der findes også en masse hjemmesider der sælger træningsudstyr. Tag fx et kig på bodystore, som har et forholdvist stort udvalg.
På et tidspunkt købte jeg også håndvægte i det fitness center jeg trænede i. Spørg evt. om de har nogle slidte som alligevel snart skal skiftes ud. Måske du er heldig og få lov at købe dem til billige penge.

Få inspiration til hjemmetræning her, her, her, her og her

Indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Anne

  Hej. Hvor meget vejer sandsækken som du benytter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Min sandsæk vejer 10kg. Skulle jeg købe en i dag, ville jeg købe 15kg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

25% på mit træningsoutfit fra Puma