Simple Feast - Mad på glas

Puma basket heart og andre ting jeg har shoppet

Puma basket heart
Puma har virkelig vundet indpas i min træningsgarderobe de sidste par år. De kommer med den ene fede style efter den anden, og i år har jeg tilmed forelsket mig i flere af deres sko. Bl.a deres puma basket heart, som simpelthen er alt for lækre med den store sløjfe. I skoæsken får man både satin snørebånd og de snørebånd jeg har valgt at bruge på billedet. Tilmed har jeg lige opdaget at man kan få dem i børnstørrelser også! Amilias små fødder må gerne vokse lidt hurtigere, så vi kan få de samme sko.
For et godt stykke tid siden (inden jeg rejste til marbella fitness camp), shoppede jeg de sorte nike shorts som er er kæmpe fan af. De blev testet mange gange i løbet af ugen dernede og er de bedste shorts jeg længe har haft. De er som forventet længere end nike pro, som er hysterisk korte og så kravler de heller ikke op. Oven i hatten er de højtaljede og lækre at have på pga. den brede elastik. Hep hey for mine nye favorit shorts!
Toppen har jeg shoppet på zalando her, der er desværre ikke så mange tilbage på lager, men endnu engang må jeg rose zalando for deres service om at sende en mail når din størrelse er tilbage på lager. Sådan har jeg fået fat i virkelig mange ting på deres site. Så i kan evt prøve det af 🙂
Puma basket heart Puma basket heart Puma basket heart

   

2 kommentarer

 • Heidi

  Hejsa. Hvordan er Puma skoen i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Mine er en 37,5 de passer helt perfekt. Jeg er normalt en str. 38 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Simple Feast - Mad på glas