#Metlyn #Fitchallenge 1

Protein Smoothie på 3 min

Et lækkert og proteinrigt mellemmåltid, lavet på under 3 min.
Hvis jeg kan komme til det, så spiser jeg gerne mange gange om dagen. Morgen, middag aften og gerne tre mellemmåltider herudover. I videoen kan i se hvordan jeg hurtigt bixer en protein smoothie sammen. Det er sjældent jeg bruger måleskeer til mine smoothies, så prøv jer frem. Bliver den for tyk kan i putte mere æblejuice i, er den for tynd så giv den en skefuld skyr mere.

4 kommentarer

 • Du kan få Irmas æblemost i 3 liters på pap 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Lynge

  Hvad er det for en juice du har der? Det er da skide smart på pap… Hvor kan den købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Daniel.
   Vi bor ved di Norge ved den svenske grænse. Så juicen er købt i Sverige.
   Men ja den er super smart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#Metlyn #Fitchallenge 1