Madplan til hele ugen

Prøv storytel gratis i 30 dage

Sponsoreret indlæg
IMG_5346
Da vi boede i Norge fik jeg smag for lydbøger fra storytel. Huset vi boede i var omgivet af den skønneste natur, så jeg gik en del ture i området med en lydbog i ørene. Nu hvor jeg er gravid og ikke kan løbe længere, lytter jeg endnu mere til lydbøger da de netop er gode på de lange gåture. Jeg kan rigtig godt lide at læse bøger, men i hverdagen har jeg svært ved at finde tiden til at sidde med en bog. En lydbog derimod er fantastisk, for med oplæsning i ørene kan jeg snildt gøre flere ting på en gang.

TRÆNING
Min træning er mit frirum hvor jeg ikke skal tænke på arbejde, aftaler og aftensmad. Det eneste jeg fokuserer på, er at gøre noget godt for min krop. Tankerne skal langt væk, derfor er det rart at have enten musik eller en god bog i ørene. Når jeg sidder på en spinningcykel og drøner derud af, tænker jeg ikke over hvor hårdt det faktisk er med spændende bog i ørene. Af og til kan jeg glemme tiden, selvom sveden drypper fra panden. I træningscenteret hvor jeg træner, er der enormt dårlig dækning. Storytel har heldigvis en funktion hvor man kan downloade 5 bøger, som man kan lytte til offline! Det er selvfølgelig også smart hvis man skal ud at flyve.

MLY_6349

RENGØRING, OPRYDNING, TØJSTRYGNING
Når jeg er alene hjemme, eller har god tid kan jeg godt nyde at gøre rent. Det lyder måske skørt, men jeg hygger mig faktisk med det. Her har storytel også vundet en plads i mit hjerte. Vi har sådan et lydsystem så jeg kan afspille fra min telefon i stort set alle rum. I fredags var Lasse til afslutning med fodbold, hvor jeg bl.a strøg en masse babytøj, samtidig med at jeg lyttede til ‘Babyen der ikke ville ud’. Jeg var i rigtig babystemning og begyndte også at pakke tasken til hospitalet bagefter.

MLY_6335

ARBEJDE VED COMPUTEREN
Meget af min arbejdsdag foregår foran computeren. Når jeg skriver på min bog, svarer på mails eller skriver på bloggen er jeg bedst til at have helt ro. Til gengæld bruger jeg også en masse tid på at redigere billeder. Selvom jeg synes det er spændende at sidde og lege med lys og farver, kan det også blive kedeligt i længden, hvis der ikke er noget at lytte til. Når jeg alligevel arbejder, kan jeg godt lide at høre bøger om selvudvikling, mental træning eller bøger i  en kategori hvor jeg føler at jeg lærer noget.
Alt efter om man er til romaner, krimier, biografier eller andet er det nemt at finde forskellige typer af bøger, da man i storytel app’en kan søge under de forskellige kategorier.
MLY_6346

Prøv storytel gratis i 30 dage
Mine læsere kan prøve storytel gratis i 30 dage ved at klikke forbi her 1 månedes gratis abonnement. App’en kan hentes på jeres tablet eller telefon, men kan også bruges på computeren. Vil i hellere læse bøgerne, kan man også sagtens det. Storytel har begge funktioner, så det er muligt at skifte mellem at lytte og læse. Er du typen der kan lide at se fjernsyn inden du skal sove, kan i stedet prøve at lytte til en god bog. Der findes en sleeptimer i app’en, så bogen stopper af sig selv efter de minutter du indstiller den til.
MLY_6352

10 kommentarer

 • Kan man godt framelde det med det samme så man ikke skal betale de efterfølgende 99 kr., men stadig få en gratis måned med?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det kan i hvert fald fra meldes så du ikke kommer til at betale. Jeg er lidt i tvivl om du kan gøre det med det samme, eller skal være opmærksom på at gøre det efter de første 30 dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna, man kan sagtens afmelde med det samme. Det gjorde jeg og kunne forsat bruge Storytel i 14 dage uden at der blev trukket betaling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Og går man på sit bibliotek kan det være de giver adgang til ereolen.dk, hvor man kan låne både lydbøger og ebøger helt gratis… for evigt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hvilke bøger kan du anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   I øjeblikket lytter jeg til ‘Du bliver hvad du tænker’ af Jørgen Svenstrup og ‘Tarme med charme’ af Giulia Enders. Det er begge bøger man kan lære noget af.
   Jeg har også ‘Kronvidnet’ af Morten Frich på min boghylde, men er ikke startet på den endnu. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Mette 🙂
  Virker tilbuddet kun i dag? Eller flere dage?
  Hilsen Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det virker flere dage. Og 30 dage i alt fra du aktiverer det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sikke en dejlig mulighed.. Men jeg kan ikke indløse koden, har prøvet mange gange nu, den skriver koden er forkert ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg har opdateret linket 🙂 Så du skal faktisk ikke bruge koden. Prøv at trykke på det igen, så kommer der en ny side frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madplan til hele ugen