Protein snacks og andre lækkerier

Vores nye køkken og nye plakater

Desenio
Som i ved har vi været igang med at lave nyt køkken i huset. Det gamle køkken var et unoform køkken som jo faktisk er et virkelig godt kvalitetskøkken. Forleden faldt jeg endda over en artikel hvor overskriften lød ‘Unoform – et køkken man aldrig skifter ud’, det fik mig til at grine en smule. Godt nok var det et dyrt køkken, men farverne og opstillingen var bare slet ikke os. Havde vi selv valgt køkken da huset blev bygget, havde vi valgt noget andet. Derfor har vi nu fået os et nyt lyst køkken, der passer langt bedre til vores stil. Vi er ikke til alt for mange farver, da jeg hurtigt synes det bliver rodet. Det lyse og ensfarvede er rart for øjnene og giver mig mere ro selvom der til tider ligger lidt babylegetøj i regnbuensfarver hist og her.
I forbindelse med det nye køkken har vi også fået lidt nyt på væggene. Udover at Lasse omsider (hvis du spørger ham), har fået lov til at hænge et tv op, så har jeg fundet nogle virkelig lækre plakater i smukke trærammer fra desenio. Vi har bestilt plakater og rammer både til køkkenet og til stuen, men stuen må i få at se en anden gang. Min pointe er at priserne på plakaterne er formidable. Den helt store plakat på 70x100cm med danserinden kostede 259kr. Så hele hjemmet kan få en make over til billige penge. Fra d. 1-3 november kan i få 25% på alle plakater med koden mette25
Der er et væld af forskellige typer, plakater i guld, plakater med tekst. Da jeg sad og kiggede de forskellige plakater synes jeg det var en smule svært at sætte dem sammen, derfor er det ret fedt at der også er en side med inspiration, hvor man kan se forskellige plakater sammen.
desenio
img_6752deseniodeseniodesenio
desenio
Plakaterne er modtaget som en gave

   

3 kommentarer

 • Elsker den med danseren på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Perfekt med rabatkode – har lige siddet den anden dag og ville købe – men nåede det ikke. Må jeg spørge dig hvad størrelse de 3 rammer har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Danseren er 70×100, teksten er 40×50 og uglen er 30×40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Protein snacks og andre lækkerier