Øg sexlysten med træning

Pick of the day

578Adidas by Stella McCartney tights
NLY Sport træningstop
Nike Lunarglide træningssko
Fashionablefit sportsbh

Dagen er gået alt for stærkt. Det er altid svært for mig, at vænne mig til at mørket kommer tidligt her om vinteren. Nu bor vi jo i en skov uden lygtepæle eller andet lys, så her er bare kulsort allerede kl. 17.00.
Lasse er kørt til Danmark da han har et ærinde i Jylland. Han været så sød at hente et SIMkort til mig. Har ikke haft et simkort siden jeg fik stjålet min telefon i Malaga for 7 uger siden. Telia kan åbenbart ikke sende det til Norge. Har forsøgt at få min søster til at sende et, men det kom aldrig frem.
Så mangler jeg bare en iphone. Håber at finde et sted i Oslo hvor 6s ikke er udsolgt.

Nu står den på tidlig aftensmad og derefter træning.
Har forsøgt at få min mailboks i bund i dag, så det bliver fantastisk med musik i ørerne og afslapning til hovedet. God aften ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Øg sexlysten med træning