#Perfektudenfilter

Pick of the day

Adidas Paper Tights, 249 DKK / Casall leopard tights, 599 DKK / Aim’n High Waist Tights, 599 DKK / NLY Mesh Tights, 279 DKK / Reebook Mesh Tights, 399 DKK

Sidder og forelsker mig lidt i nye tights. Selvom jeg har mange par, kommer der jo konstant nye lækre modeller. Der findes en masse farverige tights i øjeblikket, men jeg er bedst til de grå, sorte og hvide farver. Føler jeg ligner et omvandrende cirkus, med for mange farver på stængerne. Skal der farver på benene foretrækker jeg nogenlunde samme farve all over, som fx mine grønne puma tights (som jeg faktisk er ret glade for!) Derimod hopper jeg meget gerne i farvede træningstoppe, sportsbh’er og trøjer. Er der andre der har det som mig? ♥

2 kommentarer

 • Josefine

  Jeg er så enig! Er ikke så god til det der med at ligne en regnbue om benene når jeg træner. De skal bare være i neutrale farver og så ellers pænt mønster. Har virkelig forelsket mig nye Daquïni serie, som du også har med på billedet 😀 De er bare så fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Haha en regnbue om benene 😉 Nej jeg kender skam følelsen!
   Åh Daquïni er virkelig også lækkert. Jeg sidder netop i et par klar til dagens træning. Udover at designet er spot on, så er det de lækreste tights jeg nogensinde har haft!! kvaliteten er blød og de strammer ikke nogle forkerte steder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#Perfektudenfilter