Her er vores nye hus

Personlig træning igen?

personlig træning mette lyngholmTankerne har det sidste år og især under min barsel spirret. Inden vi flyttede til Norge havde jeg min sidste klient i Aarhus. Jeg husker det stadig som var det igår, vi trænede i skoven hvor jeg henover foråret og sommeren havde trukket mine klienter med ud. Det var simpelthen så fedt med udendørs træning, faktisk har samtlige af de klienter jeg arbejde med der henvendt sig for at høre om vi kunne gøre det igen. Dertil er der stadig snart to år senere en stor forespørgsel på om jeg laver personlig træning. Grundet ophold i Norge, samt graviditet og barsel har jeg haft en lang pause.

Nu ligger landet så sådan, at jeg faktisk er begyndt at savne det. Det er nemlig sindssygt givende at arbejde med klienter over en længere periode. Det er ikke ‘bare’ træningen når man går op i det med liv og sjæl. Det er langt mere end at svinge med pisken og motivere. Alle mennesker er forskellige så opgaven er aldrig ens. Men bedst af det hele, så er det så ubeskriveligt fedt at give andre redskaberne og en hjælpende hånd til at nå deres mål. De fleste udvikler sig langt mere end hvad der kan ses med det blotte øje.

Vil jeg lave personlig træning i Aarhus, det tror jeg ikke. Med Amilia har jeg ærlig talt ikke lysten til at pendle til Aarhus, da det vil tage 60 minutter hver vej. Vores nye hus ligger i lille Ikast, lille bitte sammenlignet med Aarhus i hvert fald. Men sagen er den at vi er igang med at ombygge vores isolerede garage på 65m2 til et mindre træningsmiljø. Altså sådan for alvor, med squat rack, vægtskiver, kettlebells, bænk, håndvægte, trx, musik anlæg, spejle, ja stort set alt hvad vores træningshjerter begærer. Så tankerne går på at . Nu går min tvivl dog på om der er et marked for det, i en mindre by som denne. Heldigvis har jeg intet at miste på det, for vores træningsfasciciteter de kommer uanset. Så mon ikke det bare er at kaste sig ud i det, få opdateret mit site med info om træning, og så se hvordan det bliver modtaget.
Så snart vi står færdige med vores træningsgarage, så får i nogle billeder af det. Bare tanken gør mig helt elektrisk, jeg glæder mig helt vildt til også at kunne træne derhjemme. Det er altså noget nemmere, når man har børn, så kan jeg lige nuppe en træning imens hun sover, uden at skulle til at køre andre steder hen.
.

5 kommentarer

 • Stephanie Ann Nielsen

  Jeg vil gerne køre fra Herning for at kunne blive trænet af dig! Mangler virkelig motivation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det er godt at høre!! Der er jo heller ikke sååå langt igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det er jeg glad for at høre !!! 🙂 Motivation skal vi nok finde frem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mette. Det lyder rigtig spændende. Hvilke forskellige forløb kan man tilmelde sig hos dig og hvad koster det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Christina,
   Jeg brygger stadig på det, men så snart jeg er klar med mine forløb og priser så kommer det både herinde og på instagram.
   Jeg forventer at starte op efter sommerferien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her er vores nye hus