Graviditetsbuksedragt og 3D/4D scanning af lillebror

På gensyn Aalborg

Pusletaske modtaget som gave Trods den lange tur til Aalborg, så kører jeg gerne vejen igen. For sikke en fin by, som jeg forleden aflagde visit i. Det er alt for længe siden sidst og nu håber jeg faktisk på, at jeg en november dag kan lokke Lasse og Amilia med. Anledningen kunne være julegaveshoppingen, inden min mave bliver alt for tung at gå for meget rundt med. Eller i det hele taget bare at komme afsted før lillebror beslutter sig for at have fødselsdag. Jeg hepper på at han ankommer i uge 38 som Amilia, men mon man er så heldig to gange?

Et musthave til når han vælger at ankomme, er naturligvis en pusletaske. I Aalborg tillod jeg mig at lufte en ny af slagsen i ruskind fra Markberg designet af Christina Dueholm.Tasken er endda så populær at den er udsolgt i øjeblikket, men så kan man jo passende placere en pre-order, hvis man vil have fingrene i den.
Den sødeste detalje er at man kan få indgraveret et navn på den. En ting der betød at jeg var nødt til at redigere lidt i mine billeder, da vi ikke ønsker at afsløre lillebrors navn endnu. Hvis i vil se hvorledes det ser ud, så kan i kigge Christinas eget indlæg her.

2 kommentarer

 • Hvor er du fin – sikke nogle lækre sko!
  Og ja, Aalborg er skøn, her flytter jeg aldrig fra 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak <3
   Ja Aalborg har virkelig overrasket mig. Glæder mig til at smut retur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Graviditetsbuksedragt og 3D/4D scanning af lillebror