image1-11
“Jeg elsker at føle mig stærk og sund!” Derfor deler jeg mine træninger og sunde opskrifter på bloggen, så andre også kan få glæde af det. Bloggen er omdrejningspunktet for min livsstil, herinde finder du det hele samlet i små bidder.
Jeg er uddannet personlig træner og har taget uddannelser både i Danmark og USA. Siden 2013 har jeg været selvstændig og arbejdet med mange forskellige mennesker. I øjeblikket er jeg gravid, og skriver på bogen ‘Gravid og Fit’ som udkommer til efteråret 2016. Bogen skal være et redskab til den gravide, der ønsker at træne under gravidteten uanset niveau. Derudover sætter bogen fokus på de mange fordele for mor og baby, ved at holde sig aktiv under graviditeten.
Hvert år afholder jeg træningscamps på Marbella Fitness Camp i Malaga, hvor jeg byder på træning under sydens sol, sund mad, foredrag, oplevelser og hygge. Jeg afholder både Vægttab- og  Get Fit Camps. I 2017 vil der desuden komme nye træningscamps til.

I er velkomne til at kontakte mig på mail@mettelyngholm.com