JUICE

Nytårsforsæt

img_8429
img_8424img_8431
Nyt år nye mål! Jeg har bemærket at mange kritiserer det at have nytårsforsæt, især når det gælder træning og sund kost. Måske fordi nytårsforsæt ofte er noget folk ikke kan overholde? Alligevel vil jeg nu havde lov til at sætte mig nogle mål for 2017. Jeg fungerer rigtig godt med noget at stræbe efter, nogle milepæle jeg vil nå og nogle retningslinier jeg kan overholde. Sådan at der er en mening med det hele, kan i følge mig? På den måde bevarer jeg min motivation.

MINE NYTÅRSFORSÆT FOR 2017
At træne med Amilia og gøre træningerne sjove for hende og effektive for mig
At opbygge den muskelmasse der er forsvundet på min bagdel
At blive stærkere
At drikke mindre kaffe
At bruge færre penge på mad

Jeg træner jo allerede med Amilia, men det bliver en større og større udfordring at have hende med. De første tre måneder sov hun praktisk talt, hver eneste gang jeg trådte ind i træningscenteret. De sidste tre måneder har hun slugt en masse indtryk til sig, og jeg er nu begyndt at aktivere hende mere og mere, så hun er en del af øvelserne. Der er ingen tvivl om at hun synes det er fantastisk at lege på den måde. Udfordringen er at det også skal være hårdt og effektivt for mig. Årets første træninger med hende er da også skudt af. Sportstasken bliver pakket med stofbleer, legetøj, vådservietter og selvfølgelig også mine ting – jeg slæber en pokkes masse med og ligner et pakæsel når jeg kommer gående med det hele. Men herhjemme ser vi muligheder i stedet for begrænsninger. Så på med træningstøjet som i dette tilfælde er en tshirt fra Purelime og ligeledes et par seamless tights fra Purelime.
Så er det den med muskelmassen, det har jeg vist nævnt et par gange før. Så det er der ikke noget nyt i 😉 Til gengæld vil jeg også rigtig gerne blive stærkere. Jeg har mistet noget styrke, som skal genopbygges så jeg igen kan løfte tungere.
At drikke mindre kaffe er nok et long shot i øjeblikket. I hvert fald så længe Amilia sover så dårligt om natten. Men med et håb/forventning om at det bliver bedre, så skal kaffeindtaget også nedjusteres.
At bruge færre penge på mad, dét skal jeg/vi simpelthen blive bedre til. Det er dyrt at leve sundt, men vi bruger virkelig mange penge. Min plan er at hæve det beløb i kontanter vi mener vi kan leve for. Så tror jeg vi er mere bevidste om hvor mange penge vi handler ind fo. Og så må vi lære det på den hårde måde, hvis der ikke er så meget tilbage sidst på måneden. Ikke fordi vi ikke har råd til at bruge de penge på mad, men jeg får et chok når jeg hører hvad andre spiser for om måneden. Vores budget skal nedjusteres!

Har du nogle nytårsforsæt?! 🙂

Indlægget er sponsoreret / Indeholder affiliate links
Nytårsforsæt

7 kommentarer

 • Louise

  Hej Mette,
  Hjemme ved os har vi en madkonto hvor vi eks. Sætter 4000 kr over den første, så har vi hver et kort også handler man kun mad på den konto..
  på den måde kan vi følge vores forbrug på netbank og styre at vi ikke bruger for meget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Vi har faktisk fuldstændig samme system. Desværre er vi bare slemme til at føre penge over fra vores opsparing, når kontoen er tom.
   Jeg har dog lige fundet ud af at man kan få tilsendt en sms hver dag, om hvor mange penge der står på kontoen. Måske lige så ‘smart’ som at hæve pengene. Så har vi da styr på hvor meget vi bruger. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Drikke mindre kaffe og bruge mindre penge på mad. Det lyder til, jeg kunne bruge de samme nytårsfortsæt 🙂

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  jeg er vild med din blog og din søde datter.
  Jeg er på udkig efter nogle nye sko til styrketræning, har du nogle gode anbefalinger ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fedt du kan tage din datter men i centeret men er der ikke center regler for at medbringe børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Camilla,
   Jeg må tage hende med til hun kan begynde at kravle. Så går den ikke længere. Eller jo, men så skal hun være noget større for at benytte deres legerum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mette vi hævet penge først men glemt dem der
  Hjemme når vi skulle handle, så vi valgt og lave en konto med 2 kort i et til os hver, også er det det vi køber mad og husholdning ting på og der med har vi styr på hvor meget vi bruger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JUICE